Neadekvāts autovadītājs Ķengaragā uzspēlē "mašīnu biljardu"

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Ik pa laikam kāds autovadītājs nolemj sēsties pie mašīnas stūres stāvoklī, kas nav savietojams ar drošu braukšanu. Kas no tā var sanākt, nodemonstrēja kāds Mercedes-Benz vadītājs, kurš sasita savu un vēl sešas citas automašīnas.

Īsta drāma piedzīvota līdz šim klusajā Salaspils ielas 6. nama pagalmā, kad tajā lielā ātrumā iebrauca kāds Mercedes spēkrats. Apsekojot notikuma vietu, rodas iespaids, ka vadītājs braucis ar aizvērtām acīm, jo, līkumojot pa šaurajām ieliņām, viņš pamanījās apskādēt vairākus ceļmalā novietotus spēkratus. Savu trako braucienu vīrietis pabeidza, ietriecoties stāvošu automašīnu rindā. Gājēji, kuri tobrīd bija ielā, no neadekvātā braucēja glābās, kā varēja, vēsta raidījums Degpunktā.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Kā raidījumam stāsta aculieciniece Violeta, viņa redzējusi, kā nevaldāmais Mercedes gandrīz notriecis kādu vīrieti, kurš gāja kopā ar diviem bērniem. "Vīrietis paslēpās aiz sava mikroautobusa, un vadītājs ietriecās mikroautobusā, tādējādi nedz vīrietis, nedz bērni netika skarti," stāsta Violeta, piebilstot, ka viņas vīrs incidenta brīdī bijis ārā un palīdzējis aizturēt autovadītāju, kurš, acīmredzot, ļoti nevēlējās nonākt policijas rokās.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Drīz vien pagalmā ierādās ceļu policijas ekipāža un pie tās sapulcējās bariņš apskādētu automašīnu īpašnieku. Atklājās, kā Mercedes stūrētājs pamanījās izraisīt vismaz sešas avārijas, to skaitā arī vienu turpat esošā tirdzniecības centra stāvlaukumā. Pēc pirmā negadījuma vadītājs, starp citu, jau bija paguvis noņemt savam Mercedes numura zīmes un tās ielicis mašīnā, kur atradās divi nepilngadīgi bērni. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Šo aculiecinieku pausto informāciju policisti nedz apstiprina, nedz arī noliedz. Vadītājam avārijas vietā tika veikta alkohola koncentrācijas pārbaude, un alkometrs uzrādīja 0,35 promiles. Šoferim nozīmēta ekspertīze, lai noskaidrotu, vai ir lietotas arī narkotikas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu