Grupa "Sudden Lights" izdod dziesmu "Elektriskā gaisma"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Sudden Lights"
"Sudden Lights" Foto: Ekrānuzņēmums

Jaunā pašmāju poproka apvienība "Sudden Lights" laiž klajā jaunu dziesmu un video  "Elektriskā gaisma", kas ir pirmais singls no nākamajā gadā gaidāmā jau trešā grupas studijas albuma.

"Iestājoties gada tumšākajam laikam, gribējām iedot klausītājiem mazliet gaišuma un viegluma. Tāpēc arī izvēlētā videoklipa estētika ir tieši šāda – no melnbalta tas pakāpeniski kļūst krāsains, simboliski atspoguļojot gaismas iedegšanos," stāsta grupas solists Andrejs Reinis Zitmanis.

Bundzinieks Mārtiņš Matīss Zemītis skaidro: "Mūsu koncertdzīve šogad bijusi neierasti mierīga, tāpēc mūsos uzkrājusies enerģijas rezerve, ko esam ielikuši šajā dziesmā."

Grupas tuvākais koncerts notiks 5. decembrī "Hanzas peronā". Tas būs turnejas “Vislabāk ir tur, kur manis nav” noslēgums, kas sākotnēji bija iecerēts pavasarī, taču pulcēšanās ierobežojumu dēļ tika pārcelts. Visas iegādātās biļetes ir derīgas arī koncertam 5. decembrī. Biļetes pieejamas aula.lv.

Dziesma “Elektriskā gaisma” tapusi ar Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstu. Īpaša pateicība Latvijas Kultūras akadēmijai un LKA Nacionālajai filmu skolai.

Noskaties videoklipu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu