Jaunais mūziķis Kriss Noa publicē jaunu dziesmu un video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Kriss Noa
Kriss Noa Foto: Filips Šmits

23. oktobrī klajā nāk mūziķa Krisa Noa (Chris Noah jaunākais singls "This Is The Night" no 6. novembrī gaidāmā minialbuma "Distance Deluxe". Dziesma ir tapusi sadarbībā ar britu mūzikas producentu Kristoferu Harisu, ar kuru Noa jau ir veiksmīgi sadarbojies iepriekš.

"This Is The Night" dziesmas iedvesma radās no bieži novērojama paradoksa, kad viens cilvēks attiecībās ir vairāk orientēts uz karjeru un tas kļūst par iemeslu, kādēļ attiecības agrāk vai vēlāk nolemtas izjukšanai. Tomēr attiecības tiek uzturētas mākslīgi, jo nereti palikt kopā ir vieglāk nekā atvadīties.

"Lai gan necenšos pieturēties pie viena konkrēta žanra, šoreiz producentam nācās mani nedaudz pierunāt doties šajā virzienā, un jāteic, esmu apmierināts ar rezultātu," tā Noa par popsīgo skanējumu.

Līdz ar jauno dziesmu tiek publicēts arī tās videoklips. Video scenārija autors un režisors Renārs Liepiņš par klipu un filmēšanas procesu stāsta: "Klipā redzam vienas attiecības vairākos posmos – gan sākumu, gan vidu, gan arī nobeigumu. Vienas dienas filmēšana. Vairākas lokācijas. Ar episku noslēgumu. Paldies laikapstākļiem, komandai un aktieriem par spēju lēkāt laikā un emocionālajā diapazonā."

Noskaties video:

Dziesma nāk klajā ierakstu kompānijas "Made in Baltics" / "Sony Music Entertainment" paspārnē un ir sarakstīta RigaLive nometnē. Tās ieraksts tapis ar LaIPA (Latvijas izpildītāju un producentu apvienība) stipendijas finansējumu.

6. decembrī ar diviem koncertiem Noa uzstāsies Rīgā, “Splendid Palace”. Biļetes var iegādāties “Biļešu servisa” kasēs.

<

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu