ESPN: Bertāns ir viens no labākajiem brīvajiem aģentiem šoruden

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AFP / Scanpix

Pazīstamā ārzemju medija ESPN apskatnieks Kevins Peltons ir apkopojis gaidāmās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) starpsezonas labākos brīvos aģentus. Augstu vietu izpelnījies arī latviešu snaiperis Dāvis Bertāns.

Izveidotajā topā apkopoti 25 šī rudens NBA labākie brīvie aģenti. Topa pirmajā vietā, protams, atrodams Losandželosas "Lakers" spīdeklis Entonijs Deiviss, kurš pavisam nesen pirmo reizi karjerā tika pie čempiona titula. Vairums ārzemju apskatnieku gan uzskata, ka Deiviss "Lakers" nepametīs.

Topa otrajā vietā atrodams Toronto "Raptors" aizsargs Freds Vanvlīts. Rezultatīvais aizsargs ir neierobežoti brīvais aģents, kas nozīmē, ka par viņa pakalpojumiem varēs cīnīties jebkura vienība. Uzreiz pēc Vanvlīta seko Detroitas "Pistons" centra spēlētājs Kristians Vudss, kurš arī būs neierobežoti brīvais aģents.

Topa ceturtajā vietā ierindojies jaunais Ņuorleānas "Pelicans" uzbrucējs Brendons Ingrems, kurš aizvadītajā sezonā pirmo reizi piedalījās Visu zvaigžņu spēlē. Tiesa, viņš ir ierobežoti brīvais aģents, kas nozīmē, ka "Pelicans" varēs pielīdzināt jebkuras citas komandas piedāvājumu un Ingremam nebūs citas izvēles kā palikt Ņuorleānā.

Visbeidzot, topa piekto vietu ieņem Dāvis Bertāns, kurš šosezon pārstāvēja Vašingtonas "Wizards". Arī Bertāns ir neierobežoti brīvais aģents. Eksperti lēš, ka latvietis varētu tikt pie četru gadu līguma, vidēji sezonā pelnot 15-20 miljonus ASV dolāru.

"Wizards" gan vairākkārt ir paziņojusi, ka tieši Bertāna noturēšana ir šīs starpsezonas prioritāte, bet par latvieša pakalpojumiem ir interesējušās arī tādas komandas kā Atlantas "Hawks", Ņujorkas "Knicks" un Fīniksas "Suns".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu