Mainīti laiki vairākiem reģionālo maršrutu rīta reisiem (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Autobusi Rīgas starptautiskajā autoostā.
Autobusi Rīgas starptautiskajā autoostā. Foto: Ieva Čīka/LETA

Saistībā ar pāreju no vasaras uz ziemas laiku svētdien Autotransporta direkcija aicina pievērst uzmanību vairāku reģionālo maršrutu agro rīta reisu sākšanas laikiem, informēja Autotransporta direkcijā.

Tostarp maršruta Nr.7912 Rīga-Viļaka-Baltinava autobuss no pieturas "Baltinava" izbrauks plkst.3 pēc vasaras laika (ikdienā izbrauc plkst.2) un līdz Balvu autoostai pieturās apstāsies stundu vēlāk nekā norādīts kustības sarakstā. Savukārt no Balvu autoostas autobuss kursēs atbilstoši sarakstam, no Balvu autoostas izbraucot plkst.3.01 pēc ziemas laika.

Maršruta Nr.7452 Rīga-Malta-Rēzekne autobuss, kas no Rēzeknes autoostas izbrauc plkst.2, un maršruta Nr.7911 Rīga-Ludza-Kārsava autobuss, kas no Kārsavas autoostas izbrauc plkst.2.50, reisu sāks kā norādīts kustības sarakstā (pēc vasaras laika), taču no plkst.4 autobuss pieturās apstāsies stundu agrāk, nekā norādīts sarakstā.

Savukārt maršruta Nr.7938 Rīga-Kuldīga-Pāvilosta reiss pieturā Pāvilosta tiks sākts plkst.3.40 pēc ziemas laika.

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā. Autotransporta direkcijas uzdevums ir īstenot virkni pasākumu kompleksu, lai Latvijas autopārvadātājiem tiktu nodrošināta likumīga iespēja veikt pārvadājumus Latvijas teritorijā un ārpus tās.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu