Igaunijas soctīkli slavē Latvijas policiju par meklētā Romāna Gluhovčenko notveršanu (6)

TVNET/Postimees
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Postimees.ee

Latvijas Valsts policija Rīgas tuvumā aizturējusi meklēto Romānu Gluhovčenko, ko Igaunijas policija tur aizdomās par smaga nozieguma pastrādāšanu, vēsta portāls postimees.ee. Ziņa, ka vīrietis aizturēts, strauji izplatījusies soctīklos, kur lietotāji slavē Latvijas likumsargus.

"Paldies mūsu kaimiņiem, Latvijas policistiem!", "Lielisks darbs, Latvijas policija" - šādi un līdzīgi komentāri lasāmi soctīklos.

Kāpēc Gluhovčenko tika meklēts?

Sestdienas, 22. augusta, rītā, pēc plkst. 8, policija saņēma izsaukumu par kautiņu pie kāda bāra Lasnamē rajonā, Tallinā. Pēc sākotnējās informācijas izklaides iestādē izcēlies konflikts starp svešiniekiem. Konflikts turpinājies uz ielas, kur ar nazi uzbrukts 26 gadus vecam vīrietim. Vīrietis guva smagus ievainojumus, viņš tika nogādāts slimnīcā, kur vēlāk nomira.

Kautiņā tika ievainoti vēl divi cilvēki, 31 gadu veca sieviete un 39 gadus vecs vīrietis, bet pēc pirmās palīdzības sniegšanas slimnīcā viņi nosūtīti ārstēties mājās.

Saistībā ar notikušo noziegumu Igaunijas policija uzsāka meklēšanu, aizdomās turot trīs vīriešus: Iļju Gaidaļenko (34), Maksimu Vasiļjevu (30) un Romānu Gluhovčenko (32). Pirmie divi aizdomās turamie tika aizturēti jau augustā.

Gluhovčenko aizturēts oktobrī Rīgas tuvumā uz ielas, un aizturēšanas laikā neviens nav cietis. Aizdomās turamais tiks nogādāts Igaunijā.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu