Horoskopi visai nedēļai

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash.com/Alexandra Gorn

Uzzini, ko sola zvaigznes no 26. oktobra – 1. novembrim.

26. oktobris – 1. novembris

AUNS Nedēļas pirmā puse būs emocionāli saspringtāka. Tev var nākties tikt galā ar attiecību saspīlējumiem darbā, kā arī atrisināt dažu labu materiālo problēmu. Taču, pateicoties savam enerģiskumam, mērķtiecībai un neatlaidībai, ar visu sekmīgi tiksi galā. Nedēļas otrajā pusē izcelsies tie Auna zīmes pārstāvji, kuri saistīti biznesa pasauli un mārketinga jomu. Brīvdienās kā nākas atpūtini gan miesu, gan garu, kā arī velti laiku ģimenei.

VĒRSIS Šonedēļ būs iespēja saprast, cik veiksmīgi esi strādājis līdz šim. Tie Vērši, kuri būs izrādījuši apzinīgumu un centību, neapšaubāmi plūks uzvaras laurus. Savukārt citiem nāksies labot iepriekš pieļautās kļūdas, nepilnības. Tev raksturīgais spītīgums, saasinātā taisnīguma izjūta brīžiem var radīt konfliktsituācijas. Tāpēc, ja vēlies izvairīties no liekiem asumiem, centies būt diplomātiskāks un iejūtīgāks pret līdzgaitniekiem. Mīlas dzīvē nedēļa solās būt pārsteidzoši raiba.

DVĪŅI Esi gatavs nopietnam darba cēlienam. Lai sasniegtu nospraustos mērķus, tev nāksies ieguldīt krietni vairāk pūļu un laika, nekā sākotnēji biji plānojis. Labi, ka tev blakus būs uzticami un izpalīdzīgi kolēģi, kuriem varēsi lūgt atbalstu un padomu saspringtākā brīdī. Veselība, pašsajūta lielā mērā būs atkarīga no tā, kā pratīsi noskaņot sevi, cik prasmīgi izvairīsies no ikdienas uztraukumiem, saspringtības. Brīvdienās atrodi laiku sev, attiecību uzlabošanai ar mīļoto cilvēku.

VĒZIS Darba gaitās būsi piesardzīgs, pret jauninājumiem, pārmaiņām izturēsies ar zināmu skepsi, atturību. Nav izslēgts, ka tev izdosies uzrādīt labākus rezultātus, ja strādāsi savā nodabā. Brīžiem emocijas var sist augstu vilni, taču tavs uzdevums būs apvaldīt tās, neļaut mirkļa impulsiem lieki sarežģīt darba lietas. Zvaigznes iesaka būt piesardzīgākam materiālajā plānā, atturēties no vieglas peļņas vilinājumiem. Nedēļas nogale būs kā radīta kopābūšanai ar ģimeni.

LAUVA Tu izcelsies uz apkārtējo fona ar nevainojamām profesionālajām zināšanām, labām darba spējām un lielisku saskarsmi ar kolēģiem. Pilnīgi iespējams, ka sajutīsi pieaugam materiālās ambīcijas, kas nozīmē - aktīvi domāsi par privātā biznesa iespējām, papildu pienākumiem esošajā darbā. Labs ceļabiedrs, tiecoties uz nospraustajiem mērķiem, būs līdzcilvēku atbalsts, morālais iedrošinājums. Nav izslēgts, kāds no radinieku loka var sniegt arī materiālu palīdzību. Ārpus darba lietām tu pratīsi sagādāt daudzpusīgu atpūtu, gādāsi par romantisku noskaņu tevis un mīļotā cilvēka starpā.

JAUNAVA Veiksmīgāka nedēļa tām Jaunavām, kuras pūlas zinātnes lauciņā, ir saistītas ar tirdzniecību, mākslu un starpnieka pakalpojumiem. Iespējams, nāksies tikt galā ar nekustamā īpašuma jautājumiem vai tieslietu niansēm. Ja piedzīvo priekšniecības maiņu, esi drošs, ilgtermiņā tā tev būs labvēlīga. Taču, nākot jaunam bosam, tev vajadzēs apliecināt sevi viņa acīs. Brīvdienās trenējies pēc iespējas pilnvērtīgāk atslēgties no

darba problēmām un baudīt dzīves bezrūpīgo pusi.

SVARI Vari veidot jaunus kontaktus gan privātajā, gan lietišķajā plānā. Diezgan daudz kas būs atkarīgs no tā, cik prasmīgi saplānosi savas profesionālās aktivitātes, izskaužot no tām otršķirīgus darbus. Ja vēl ļausi, lai kolēģi izpalīdz tev, atturēsies no vēlmes visu paveikt paša spēkiem, noteikti varēsi justies gandarīts par sasniegtajiem rezultātiem. Personīgajā dzīvē būsi kaislīgs, romantisks un atklāts pret partneri. Jautājums vienīgi, cik lielā mērā partneris spēs atbildēt tev ar ko līdzīgu.

SKORPIONS Tev darbs var mīties ar privāto dzīvi un otrādi. Sevišķi spilgti to izjutīs sirdī brīvie Skorpioni, jo pie tava apvāršņa var parādīties patiesi simpātisks kolēģis, kurš nekādi neatstās tevi vienaldzīgu. Pilnīgi iespējams, ka izdosies sasniegt jaunas profesionālās virsotnes. Tavi panākumi var radīt skaudību konkurentos, kuri savukārt centīsies izrādīt savu nepatiku. Taču tev par viņu negācijām nebūs jāuztraucas, tās paslīdēs garām nemanītas.

STRĒLNIEKS Nedēļas sākumā vari kļūt neraksturīgi emocionāls, viegli aizskarams, kas nedaudz traucēs darba lietām, taču tu tā vai citādi pratīsi sasniegt nospraustos mērķus. Nedēļas vidū jūtami palielināsi apgriezienus, kas ļaus daudz ātrāk paveikt iesāktās lietas, iegūt priekšniecības ievērību. Pilnīgi iespējams, ka uzņemsies komandas līdera lomu, tādējādi nostiprinot savas profesionālās pozīcijas. Nedēļas izskaņā tieksies sarūpēt bezrūpīgu izklaidi sev un tuviniekiem.

MEŽĀZIS Nopietna un atbildīgiem pienākumiem piesātināta nedēļa. Lai veiksmīgi tiktu galā ar uzticēto, tev vajadzētu rūpīgāk pārdomāt jaunu saistību uzņemšanos. Vēlamāk veltīt visu uzmanību jau iesāktajiem darbiem. Saskarsmē ar kolēģiem centies būt nedaudz atvērtāks, izpalīdzīgāks. Nav izslēgts, tev pašam pāris reizes būs nepieciešams viņu atbalsts. Ģimenes dzīvē, gluži kā amerikāņu kalniņos - te lietas kāps kalnā, te atkal slīdēs lejup, taču kopumā tev izdosies uzturēt harmoniju attiecībās ar mīļoto, atvasītēm.

ŪDENSVĪRS Tu nedaudz vairāk laika veltīsi ģimenei, mājoklim, tā labiekārtošanai. Savām iecerēm nežēlosi nedz līdzekļus, nedz laiku. Visticamāk, otrā pusīte tev palīdzēs īstenot iecerētās pārmaiņas mājas interjerā. Darba lietās tu apliecināsi sev piemītošo apķērīgumu, oriģinalitāti un spēju neapjukt saspringtākās situācijās. No profesionālajiem pienākumiem brīvajā laikā centies pēc iespējas atpūtināt savu nervu sistēmu, ļaut tai atkopties no nemitīgās rosības.

ZIVIS Esi apdomīgāks, nesteidzies piekrist jauniem darbiem tikai tāpēc, ka tie sola lielāku peļņu. Šoreiz ir vērts pasaudzēt veselību, nepārslogot sevi ar pārāk lielu atbildības nastu. Nedēļas laikā ne reizi vien pie tevis var vērsties apkārtējie, kuriem būs nepieciešams tavs padoms, morālais iedrošinājums. Lieki piebilst, ka Zivis, kuras strādā psiholoģijas lauciņā, pilnībā apliecinās sev piemītošās spējas uzklausīt un dziedēt emocionālās rētas. Nedēļas nogali labprāt pavadīsi klusā nodabā, baudot vien mīļotā cilvēka sabiedrību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu