Rīgā asfaltēšanas laikā slēgs satiksmi Krasta ielā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: maps

Asfaltēšanas laikā no šodienas  plkst.22 līdz 28.oktobra plkst.6 tiks slēgta satiksme Krasta ielā, Rīgā, informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa

Satiksme tiks slēgta Krasta ielā virzienā uz centru, posmā no uzbrauktuves uz Lāčplēša ielu līdz Turgeņeva ielai un uz Salu tilta nobrauktuves virzienā uz centru.

Savukārt no 28.oktobra plkst.22 līdz 29.oktobra plkst.6 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Krasta ielā virzienā no centra, posmā no Turgeņeva ielas līdz apgriešanās vietai pie tirdzniecības centra "Mols", uz nobrauktuves no Lāčplēša ielas Ķengaraga virzienā un uz uzbrauktuves no Krasta ielas uz Salu tilta Pārdaugavas virzienā.

No 29.oktobra plkst.22 līdz 30.oktobra plkst.6 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme uz uzbrauktuves no Krasta ielas virzienā no centra uz Lāčplēša ielu, uz uzbrauktuves no Krasta ielas uz Salu tiltu Pārdaugavas virzienā, uz Salu tilta nobrauktuves virzienā uz centru un uz nobrauktuves no Lāčplēša ielas Ķengaraga virzienā.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt ceļa zīmju izvietošanu un iedzīvotāju un uzņēmumu, kuri atrodas minētajos ielas posmos, transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu