Trešdienas horoskops: kas tevi sagaida?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Everton Vila, Unsplash

Horoskops trešdienai, 28. oktobrim. 

AUNS Tie Auni, kuri saistīti ar pedagoģijas, tirdzniecības un loģistikas jomu, izrādīs apskaužamu iniciatīvu, sasniegs vērā ņemamus rezultātus. Attiecībās ar pretējo dzimumu būsi ļoti draudzīgs, koķetīgs.

VĒRSIS Visam pamatā būs nopietns darbs, pacietība un apdomīgums. Ja nepieciešams, droši vari ķerties klāt saimnieciskiem jautājumiem, tomēr nevajadzētu doties uz valsts institūcijām, kārtot ar tieslietām saistītās nianses.

DVĪŅI Vislabprātāk pievērsīsies jaunu zināšanu apguvei, kontaktu loka paplašināšanai. Dvīņi, kuri saistīti ar žurnālistiku, zinātniski analītisko darbību, izrādīs patiesu entuziasmu un aizrautību ar savu darbu.

VĒZIS Neļauj emocijām ņemt virsroku, esi savaldīgāks it visā, kas skar profesionālo jomu. Šobrīd nebūtu vēlams veikt pārrunas ar augstākstāvošajiem vai risināt sarežģītus juridiskos jautājumus.

LAUVA Var rasties vēlme sākt savu biznesu vai arī paplašināt esošo uzņēmējdarbību. Attiecībās ar līdzgaitniekiem būsi draudzīgs, izpalīdzīgs. Dienas izskaņā par visu vairāk vēlēsies otrās pusītes sabiedrību.

JAUNAVA Būsi strādīgs, apzinīgs. Sev uzticēto veiksi godam. Pielūko vienīgi, lai prasībās pret sevi un apkārtējiem nekļūsti pārlieku skarbs, nelokāms. Saskarsmē ar atvasītēm esi maigāks, saprotošāks.

SVARI Veiksme solās smaidīt darbos, kuri prasa radikālu, revolucionāru pieeju. Ne reizi vien noderēs tev piemītošais apķērīgums, kā arī spēja rast nestandarta risinājumus. Galvenais nepārslogot nervu sistēmu!

SKORPIONS Gūtie panākumi radīs patiesu skaudību konkurentos. Kāds no nelabvēļiem var censties iezāģēt tev. Taču, par laimi, nekas prātīgs viņam nesanāks. Mīlas dzīve solās būt kaislībām piesātināta.

STRĒLNIEKS Mēness Auna zīmē padarīs tevi drosmīgāku, izlēmīgāku, kas ievērojami atvieglos ikdienas gaitas. Iespējams, nāksies uzņemties līdera lomu, apliecināt, ka esi spējīgs strādāt lielākas spriedzes apstākļos.

MEŽĀZIS Nekļūsti neiecietīgs attiecībā pret kolēģiem. Ja kādam no viņiem nepieciešama palīdzība, esi saprotošs un atbalsti līdzgaitnieku grūtā brīdī. Konkrēti tev darba gaitās smaidīs veiksme, izdošanās.

ŪDENSVĪRS Neļauj ikdienišķiem sīkumiem izsist sevi no emocionālā līdzsvara. Dari visu nedaudz lēnāk, apdomīgāk. Šobrīd tieši steiga, paviršība var radīt paliekošas sekas, materiālos zaudējumus.

ZIVIS Pirms sāc jaunas lietas, kā nākas pārdomā savas rīcības stratēģiju. Iespējams, nāksies lūgt padomu pieredzes bagātākiem kolēģiem. Pārrunas ar priekšniecību vēlamāk atlikt uz rītdienu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu