Otrdien pie stūres pieķerti astoņi dzērājšoferi un divi narkomāni

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Edijs Pālens/LETA

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti astoņi autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un divi, kuri transportlīdzekli vadīja, būdami lietojuši narkotiskās vielas, informē Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Latgales, Rīgas un Zemgales reģionos diennakts laikā pieķerti pa diviem dzērājšoferiem, bet vēl pa vienam iereibušam autovadītājam apturēti Kurzemē un Vidzemē. Savukārt abi narkotiku ietekmē esošie autovadītāji reģistrēti Rīgas reģionā.

Otrdien uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 198 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, bet vienu - par agresīvu braukšanu. Agresīvais braucējs apturēts Rīgas reģionā.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 449 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

Kā ziņots, diennakts laikā uz valsts autoceļiem reģistrēti 106 satiksmes negadījumi, 16 avārijās cietuši kopskaitā 17 cilvēki, bojāgājušo nav.

Otrdien ceļu satiksmes negadījumos Latvijā cietuši 17 cilvēki

Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos Latvijā cietuši 17 cilvēki, to skaitā četri gājēji un četri velosipēdisti, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Divi velosipēdisti cietuši Rīgas reģionā, bet pa vienam - Kurzemē un Vidzemē. Rīgas reģionā cietuši arī divi gājēji, viens gājējs cietis Kurzemes reģionā, bet vēl viens - Latgalē.

Kopumā diennakts laikā valstī reģistrēti 106 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 16 bijuši ar cietušajiem, vienā cietuši divi cilvēki, bet nevienā avārijā nav bojāgājušo.

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 57 ceļu satiksmes negadījumi, Latgalē - 18, Zemgalē - 13, Kurzemē - 11, bet Vidzemē reģistrētas septiņas avārijas, liecina VP apkopotie dati.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu