Niklāvs Kurpnieks pēc šķiršanās no Dārtas Danevičas: "Vairs neticu mīlestībai, monogāmijai"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pēc gandrīz četriem kopdzīves gadiem šā gada sākumā izšķīrās Dailes teātra aktieru pāris Dārta Daneviča un Niklāvs Kurpnieks. Intervijā Lauras Saulītes "YouTube" raidījumā "Generation Famous" aktieris dalījās pārdomās par attiecībām, kas viņam radušās pēc šķiršanās. 

Uz jautājumu, kādas šobrīd ir viņa attiecības ar Daneviču, Kurpnieks atbildēja: "Tādas, ka es vēlētos tās atstāt aiz kadra."

Viņš piebilda, ka vairs nevēlas veidot attiecības ar aktrisēm: "Es negribu ar aktrisēm pīties vairāk, es viņas mīlu pa gabalu."

Faktu, ka viņš vairs nevēlas tikties ar savas profesijas pārstāvi, Kurpnieks sapratis jau pirms tikšanās ar Dārtu, tomēr "tādas lietas nevarot kontrolēt". 

"Katrā ziņā es noteikti domāju, ka ir vieglāk, ka darbs ir darbs un mājās tevi sagaida kaut kas pilnīgi pretējs," norādīja aktieris. 

"Es esmu tādā dzīves posmā, kad vairs neticu mīlestībai, monogāmijai, es uzskatu, ka mēs dzīvojam tādā laikā, kad viss ir pret to, lai būtu iespējams eksistēt laimīgās attiecībās divatā bez nekādiem ārējiem faktoriem. Nodzīvot ar vienu cilvēku visu dzīvi.

Es no sirds vienmēr esmu ticējis, ka es būšu tas cilvēks, kuram tas izdosies, bet šobrīd no manas pieredzes..." skeptisks ir aktieris. 

Kā viņš paskaidroja, mūsdienās esot ļoti daudz ārējo kārdinājumu. "Cilvēks nav radīts pretoties tiem, es tā uzskatu. Un es nedomāju, ka tas ir vajadzīgs. Tāpēc es šobrīd esmu tādā posmā, kur es no sirds ceru, ka atradīšu sievieti, ar kuru pavadīšu visu dzīvi kopā, bet es nebrīnīšos, ja tas tā nenotiks, jo man tas šķiet vecs modelis, pie kura mēs pieturamies, jo neesam atraduši kaut ko labāku. Es pilnīgi, pilnīgi noliedzu poligāmiju, bet es neredzu šajā pasaulē iespēju eksistēt diviem laimīgiem cilvēkiem.

Pie šāda secinājuma Kurpnieks nonācis savu iepriekšējo attiecību pieredzes dēļ.

"Es pieņemu, ka šobrīd esmu ļoti depresīvā stāvoklī, tāpēc arī negribēju runāt par manām un Dārtas attiecībām, jo loģiski, ka manas iepriekšējās pieredzes man ir atstājušas kaut kādas domas vispār par attiecībām.

Es esmu diezgan pesimistisks šajā jautājumā,"  rezumēja aktieris. 

Jau vēstīts, ka Daneviča pēc šķiršanās no Kurpnieka sāka attiecības ar Saeimas deputātu Artusu Kaimiņu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu