Pauls Jonass noslēdz līgumu ar GasGas komandu

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Latviešu motosportis Pauls Jonass
Latviešu motosportis Pauls Jonass Foto: Ieva Leiniša/LETA

Latvijas talantīgais motokrosa braucējs Pauls Jonass noslēdzis līgumu ar GasGas rūpnīcas komandu, kuru pārstāvēs no nākamās sezonas. Līdz šim Jonass brauca Husqvarna rūpnīcas komandā.

GasGas Motorcycles ir parūpējušies par to, lai 2021. gada sezonā savā komandā uzņemtu divus daudzsološus braucējus - 2017. gada pasaules čempionu MX2 klasē Paulu Jonasu un pieredzējušo Braienu Bodžersu, kuri nākamgad pārstāvēs jaunizveidoto komandu MXGP klasē.

Pauls liek lielas cerības uz gaidāmo sezonu, lai GasGas MC 450F krosa motocikla sedlos sevi atkal pierādītu kā vienu no pasaules labākajiem braucējiem.

Foto: Publicitātes foto

Jonass dalību pasaules čempionātā sāka jau 2014. gadā, trīs gadus vēlāk kļūstot par MX2 klases čempionu. 2018. gada sezonā Pauls izcīnīja 2. vietu, bet gadu vēlāk jau pievienojās karaliskās MXGP klases sportistu lokam. Latvieša pirmā sezona MXGP klasē vainagojās ar kāpšanu uz goda pjedestāla vairākos posmos un 6. vietas izcīnīšanu sezonas kopvērtējumā.

2020. gada sacensību seriāls Paulam beidzās, pat īsti nesācies, jo pēc treniņā gūtās traumas latvietis bija spiests izlaist sezonas otro daļu, tajā skaitā trīs Latvijas posmus. Pēc ilgstoša rehabilitācijas procesa un mērķtiecīgiem treniņiem Jonass ir gatavs jauniem izaicinājumiem, cīņai par vietu uz goda pjedestāla un pelnītiem panākumiem.

Pauls Jonass: "Esmu patīkami satraukts par savu nākotni kopā ar GasGas. Vēlos teikt lielu paldies Standing Construct komandai par to, ka man noticēja ļoti smagā brīdī par spīti gūtajai traumai. Nespēju sagaidīt, kad būšu pilnībā vesels, lai pēc iespējas ātrāk varētu sākt testēt jaunā motocikla uzstādījumus. Domāju, ka ar GasGas mums izdosies lieliska sadarbība un šī gada sezonas plānotie mērķi tiks īstenoti 2021. gadā.”

Tims Matīss, Standing Construct GASGAS Factory Racing MXGP komandas menedžeris: "Mēs esam ļoti priecīgi, ka komandā startēs divi ļoti spējīgi braucēji. Tā kā Paulam jau ir pieredze tajā, kā izcīnīt uzvaras un triumfēt pasaules čempionātā, kā arī cīnīties par augstākajām vietām elites klasē, viņš ir pierādījis, ka ir ļoti spēcīgs sportists. Esmu pārliecināts, ka līdz ar komandas sniegto pieeju uzstādīto mērķu sasniegšanai mēs kopā paveiksim lielas lietas. Pauls ir ļoti motivēts, un es ticu, ka mēs spēsim no viņa izveidot vēl augstākas raudzes braucēju, kā iepriekš to esam paveikuši ar daudziem citiem."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu