Trilleris Vidzemē: desmit pusaudži vienā zagtā automašīnā bēg no policijas

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Trešdienas vakarā Naukšēnu novadā desmit pusaudži nozaga automašīnu un bēga no policijas, informēja Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne. 

Vakar, 28.oktobrī, plkst.19 VP tika saņemta informācija, ka Naukšēnu novadā no kādas ēkas teritorijas ir nozagta "Toyota" markas automašīna. Zvanītājs minēja, ka ar automašīnu pārvietojas vairāki nepilngadīgi jaunieši.

Pēc Vaskānes stāstītā, izbraucot policijas norīkojumam, minētā automašīna tika pamanīta Burtnieku novadā, braucot uz Valmieras pusi, taču jaunieši, jau iztālēm pamanot policijas automašīnu, uzreiz metās bēgt.

Policija sāka pakaļdzīšanos un izteica prasību apturēt automašīnu, taču nesekmīgi, jo jaunieši turpināja bēgšanu. Policija saņēma informāciju, ka nozagtajā transportlīdzeklī atrodas desmit nepilngadīgas personas. Bēgšanas laikā automašīnas vadītājs bojāja vismaz trīs automašīnas, bet neviena persona fiziski necieta.

Pēc ilgstošas vajāšanas automašīnu izdevās apturēt. Policisti noskaidroja, ka pie zagtā spēkrata stūres sēdies kāds 2004.gadā dzimis jaunietis. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Jaunieši jau iepriekš ir nonākuši policijas redzeslokā par dažādiem pārkāpumiem. Par notikušo policijā sākts kriminālprocess par automašīnu zādzību. Tāpat arī sākts administratīvais process par transportlīdzekļa vadīšanu bez tiesībām, kā arī tiks izvērtēts, vai jauniešu rīcībā nav saskatāmas vēl kāda noziedzīga nodarījuma pazīmes, piebilda Vaskāne.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu