Darba diena sākas ar avāriju

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Darba dienas sākuma steiga trešdien izspēlēja ļaunu joku ar kādu “Volkswagen” vadītāju, kura Baložos, izgriežoties no Ezera ielas, nepamanīja, ka pa Rīgas ielu strauji tuvojas jauns “Lexus” spēkrats. Sitiens no sāna “Lexus” šoferim lika iestūrēt kokā, arī “Volkswagen” vadītāja nonāca turpat blakus, “nopļaujot” ceļa zīmi.

“Lexus” vadītājs raidījumam “Degpunktā” aizkadrā pastāstīja, ka viņš braucis pa galveno ceļu un ar vainīgā noskaidrošanu problēmu nebūs. Ar “Volkswagen” stūrētāju “Degpunktā” aprunāties neizdevās, taču, šķiet, šī spēkrata vadītājai nav argumentu, kas varētu viņas situāciju vērst par labu.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Jāteic gan, ka problēma nav kāda braucēja neuzmanībā, jo, pēc vietējās sētnieces stāstītā, avārijas šajā krustojumā Baložos notiek regulāri un galvenokārt tāpēc, ka tiek pārkāpts ātruma ierobežojums.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

“Te ir vispār tāda vieta, ka te mašīnas drāžas tā kā nenormālas no rīta. Te ir gājēji, bērniņi iet uz skolu. Cits laiž, cits nelaiž un skrien. Nu kaut kā nebūt tiek pāri šitai gājēju pārejai, un tad uz 100 kilometriem stundā dod vaļā projām, ka nemetas,” saka sētniece.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Nevar teikt, ka likumsargu te nav, – pašvaldības kārtībnieki braukā dienu un nakti, piebilst vietējie iedzīvotāji, tomēr visi būtu priecīgi Baložos un jo īpaši Rīgas ielā biežāk redzēt patrulējam ceļu policistus ar ātruma mērīšanas ierīcēm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu