Ropažu un Garkalnes uzņēmēji 4. novembrī rīko tiešsaistes konferenci

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Ikviens pēdējā gada laikā vairāk vai mazāk ir bijis spiests pielāgoties mainīgajai ikdienai ne tikai sadzīvē, bet arī uzņēmējdarbībā. Ropažu un Garkalnes uzņēmēji nav izņēmums, tāpēc vēlas dalīties ar savu pieredzi, ieteikumiem un pārbaudījumiem, lai citi uzņēmēji nepadotos un atrastu iespēju mainīties un veiksmīgi turpināt savu darbību.

Ceturto gadu pēc kārtas notiks uzņēmēju pasākums “GaRo_ZA 2020”, bet pirmo reizi tas notiks tikai tiešsaistē. Tiešraide būs skatāma "YouTube" kanālā un portālā TVNET 4.novembrī plkst. 15.00-18.00.

Pasākumu vadīs Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš. Viņš kopā ar LTRK padomes priekšsēdētāju un augstskolas “Turība” īpašnieku Aigaru Rostovski dalīsies informācijā par šobrīd karstāko un aktuālāko tēmu uzņēmējiem – plānotajām izmaiņām nodokļos. Tāpat tiks runāts arī par jaunajiem konfidences indeksa rezultātiem, valsts atbalstu uzņēmumiem Covid-19 seku mazināšanai un par atšķirīgo situāciju dažādos novados.

Investīciju baņķieris Ģirts Rungainis stāstīs par aktuālo uzņēmējdarbībā šodien. Skarbi un tieši dzirdēsim par vienīgo iespēju izdzīvot - pārorientēt savu uzņēmējdarbību un mainīt fokusu. Iepriekšējās paaudzes darbības virziens ir bijis vērsts uz iekšējo Latvijas tirgu. Šis periods ir beidzies. Fokuss tagad mainās - jādomā un jāstrādā plašāk - pāri Latvijas robežām.

“Uzņēmēju rītdiena, ņemot vērā notiekošo pasaulē, redzot un nojaušot tendences, ir tas, par ko tiešraides dalībnieki uzzinās šogad. Pandēmija tikai regulē ātrumu dažādiem procesiem. Kas nemainās, tas neattīstās, un tieši šobrīd nav izvēles, ja vēlies palikt uzņēmējs. Īpaši izcelsim uzņēmējdarbības niansēm reģionā, tā priekšrocības un iespējas,” saka uzņēmuma "Yes We Can" līdzīpašnieks Jānis Miķelsons.

Biedrības “Ropažu novada uzņēmēji” valdes priekšsēdētāja Nellija Štolcermane aicina atrast laiku un pievienoties tiešraidei trīs stundu garumā. Reģistrēties tiešraidei var šeit

Sīkāka informācija par programmu “Ropažu novada uzņēmēji” Facebook profilā un www.ropazi.lv mājas lapā vai arī izmantojot pasākuma QR kodu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu