Halovīna horoskops

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Cik baisa vai tieši pretēji - mierīga būs šī diena?

AUNS Lai atslēgtos no darba lietām, vēlams pievērsties fiziskām aktivitātēm, pavadīt vairāk laika svaigā gaisā. Kopdzīvē ar otro pusīti būsi kaislīgs, tieksies visādi apliecināt partnerim savas jūtas.

VĒRSIS Mēness tavā zīmē akcentēs tieksmi pēc baudām. Izrietot no materiālajām iespējām, meklēsi pēc iespējas daudzpusīgākas iespējas apmierināt gan savas, gan tuvinieku kaprīzes.

DVĪŅI Tu alksi pēc lielākas brīvības attiecībās ar otro pusīti. Iespējams, nolemsiet dienu pavadīt katrs savā nodabā. Esot vienatnē, radīsies vēlme pārdomāt dzīvi, saprast, ko patiesi vēlies sasniegt tuvākajā nākotnē.

VĒZIS Šīs dienas plānus lielākoties pakārtosi savām vajadzībām, nevis ģimenes pienākumiem. Tas nozīmē, ka varēsi veltīt laiku skaistumkopšanas salona, frizētavas apmeklējumam. Vakars piederēs tev un mīļotajam.

LAUVA Piemērots laiks, lai pievērstos saimnieciskiem darbiem, īstenotu dažādus organizatoriskus pasākumus. Redzot līdzgaitnieku attiecību peripetijas, nejaucies tajās ar savu padomu, šobrīd labāk paklusēt.

JAUNAVA Nekāda darba - šobrīd tikai un vienīgi atpūta! Dari visu, lai mājinieki justos labi, tad arī tev būs teicams noskaņojums. Sevišķi harmoniska saikne izveidosies ar gados jaunāko paaudzi.

SVARI Tevi saistīs klusa, ģimeniska atpūta, dvēseliskas sarunas ar mīļoto cilvēku. Varbūt kopīgi pievērsīsieties radošām aktivitātēm, ļausiet vaļu saviem mākslinieciskajiem talantiem. Vakars solās būt īpaši romantisks.

SKORPIONS Ja otrā pusīte nevēlas īsti komunicēt, necenties par katru cenu veicināt sarunas. Labāk ļauj, lai partneris tiek skaidrībā ar sevi un pirmais sāk dialogu. Painteresējies par atvasīšu skolas gaitām.

STRĒLNIEKS Pavisam skaidri apzināsies, kā padarīt savu ikdienu interesantāku, aizraujošāku. Nelielus šķēršļus tavām vēlmēm var likt apkārtējie ierobežojumi, taču tu vienalga pratīsi īstenot iecerēto.

MEŽĀZIS Brīvdienas plāni tiešā veidā atkarīgi no garastāvokļa. Ja tas būs labs, būsi gatavs sabiedriskām lietām, ciemiņu uzņemšanai. Savukārt, ja oma izrādīsies sadrūmusi, vēlēsies norobežoties no apkārtējās pasaules.

ŪDENSVĪRS Prāts teiks priekšā vienu, taču sirds alks pilnīgi ko citu. Kā var noprast, tavs šodienas uzdevums būs tikt galā ar iekšējām pretrunām, psiholoģiskajiem sarežģījumiem. To noteikti palīdzēs īstenot laulātais!

ZIVIS Būsi manāmi noguris, jo darba nedēļa no tevis būs prasījusi ne mazums enerģijas. Uzskatīsi, ka pilnvērtīgai atpūtai ir nepieciešams dīvāns un televizora pults. Taču svaigā gaisā spēkus atgūsi daudz ātrāk!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu