Svētdienas horoskops: dienu pareizāk būtu pavadīt divvientulībā ar mīļoto

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops svētdienai, 1. novembrim.

AUNS Tevi šobrīd saistīs praktiskas lietas. Tas nozīmē, ka veltīsi laiku mājas labiekārtošanai, nākamās nedēļas darbu plānošanai. Otrajai pusītei var būt nepieciešams tavs morālais atbalsts, plecs, uz kura izraudāties.

VĒRSIS Ja netraucēti varēsi baudīt mājas mieru un klusumu, jutīsies svētlaimīgs. Dienas otrajā pusē var mosties vēlme nobaudīt eksotiskus kulināros labumus, kurus meklēsi izsmalcinātu restorānu ēdienkartēs.

DVĪŅI Neskatoties uz to, kādus untumus izrāda mīļotais cilvēks, atturies no kritikas vai pārmetumiem, jo tie tikai sarežģīs, saasinās jūsu attiecības. Atceries, ka nelāga oma mēdz būt katram un tā agri vai vēlu uzlabojas.

VĒZIS Apzinīgums liks paveikt visus saimnieciskos darbus, pirms ļaujies kam tīkamākam. Iespējams, radīsies spīdošas idejas, kā uzlabot materiālo stāvokli. Saskarsmē ar tuviniekiem valdīs patiesa saskaņa.

LAUVA Būsi izsalcis pēc ģimenes siltuma, mājas pavarda, un nekādas sabiedriskās aktivitātes nespēs tās aizstāt. Lielu uzmanību veltīsi mīļotā labsajūtai, tās veicināšanai. Iespējams, dosieties romantiskā pastaigā.

JAUNAVA Tā kā tu daudz strādā, maz redzi atvasītes, tad šobrīd noteikti velti laiku jaunākajai paaudzei. Kopā būšana ar bērniem uzlabos tavu omu, sniegs jaunu iedvesmu turpmākajiem darbiem.

SVARI Ģimenes locekļi tā īsti nevēlēsies ieklausīties tavās iecerēs, priekšlikumos, tāpēc var nākties palikt vienatnē ar saviem plāniem. Taču tu par to neskumsi, tieši pretēji, labprāt rosīsies savā nodabā.

SKORPIONS Centies uztvert dzīvi vienkāršāk, nenomoki prātu ar globālu problēmu risināšanu. Ņem piemēru no atvasītēm, smelies no tām dzīvesprieku un bezrūpību. Šodien vēlamāk nesēsties pie auto stūres.

STRĒLNIEKS Visticamāk, būsi nolēmis noorganizēt nelielu izklaides pasākumu pie sevis mājas, uz kuru aicināsi tuvākos draugus, radiniekus. Tu šodien burtiski izstarosi dzīvesprieku, viesmīlību un bezrūpību.

MEŽĀZIS Otrā pusīte var pārmest tev pārlieku taupīgumu, taču tu būsi pārliecināts, ka rīkojies pareizi, apdomīgi. Taisnība, visticamāk, atradīsies kaut kur pa vidu. Risinājums, kā vienmēr, būs meklējams kompromisos.

ŪDENSVĪRS Ātri aizsvilsies, iekarsīsi, tāpēc centies apzināti izvairīties no kontaktiem ar personām, kurām ir diametrāli pretēji uzskati. Iespējams, ka dienu pareizāk būtu pavadīt divvientulībā ar mīļoto.

ZIVIS Noskaņojums būs svārstīgs, lielā mērā atkarīgs no attiecībām ar laulāto. Šobrīd nevajadzētu cilāt sasāpējušus kopdzīves jautājumus, drīzāk vēlams veicināt vienam otra dzīvesprieku, optimismu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu