Rīgā samazinās benzīna cena, Viļņā kāpj cena dīzeļdegvielai

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Degvielas uzpildes stacija
Degvielas uzpildes stacija Foto: LETA

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā un Viļņā samazinājās benzīna cena, bet Viļņā palielinājās maksa par dīzeļdegvielu, vienlaikus Tallinā degvielas cenas saglabājās stabilas, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Oktobra pēdējā piektdienā dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Augstākā cena dīzeļdegvielai bija Rīgā, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena saruka par 0,4% - līdz 1,129 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena nemainījās un piektdien maksāja 0,999 eiro par litru.

Arī Viļņā 95.markas benzīna cena samazinājās - par 0,6% - līdz 1,06 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena pieauga par 0,8% - līdz 0,903 eiro par litru.

Tallinā benzīna un dīzeļdegvielas cenas nemainījās un "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīns maksāja 1,229 eiro par litru, bet dīzeļdegviela - 0,969 eiro par litru.

Autogāzes cenas Rīgā un Viļņā saglabājās stabilas, Rīgā litrs autogāzes maksāja 0,535 eiro, Viļņā - 0,533 eiro. Savukārt Tallinā autogāzes cena palielinājās par 2,7% - līdz 0,617 eiro par litru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu