Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops pirmdienai, 2. novembrim.

AUNS Nedēļu iesāksi uz jautras, bezrūpīgas nots. Šodien notiekošais var diezgan lielā mērā ietekmēt tavu profesionālo nākotni, tāpēc centies būt uzdevumu augstumos! Pēc darba velti laiku savam vaļaspriekam.

VĒRSIS Tu būsi apņēmības pilns paveikt darbus, kurus pagājušajā nedēļā atstāji pusratā. Enerģiskā un pašaizliedzīgā rīcība ļaus paveikt brīnumu lietas. Šodienas veikums nepaliks priekšniecības nepamanīts.

DVĪŅI Nesteidzies ar secinājumiem. Tava uztvere šobrīd var izrādīties nedaudz pārsteidzīga, haotiska. Būtu labi, ja šodien tu izvairītos no finansiāla rakstura jautājumu kārtošanas, grāmatvediskām niansēm.

VĒZIS Droši vari ķerties klāt saimnieciski organizatoriskām lietām, risināt pārrunas ar priekšniecību. Saule šobrīd atrodas Skorpionā, kas nozīmē, ka tava intuīcija darbosies ar dubultu sparu.

LAUVA Lielu nozīmi spēlēs tas, vai pratīsi piesaistīt vajadzīgo personu uzmanību, iegūt viņu labvēlību. Svarīgi nekļūt pārlieku ārišķīgam vai uzmācīgam, vairāk likt lietā diplomātiju, pielāgošanās spējas.

JAUNAVA Būsi iegrimis darbos, taču tas tevi pilnībā apmierinās, jo mājas dzīvē notiekošais īsti neliks tev mieru. Rēķinies vienīgi, ka agri vai vēlu tev nāksies risināt radušās domstarpības ar tuviniekiem.

SVARI Lielisks brīdis, lai ļautu vaļu savai fantāzijai, radošajām izpausmēm. Tu lieliski sapratīsies ar pretējo dzimumu, kas nozīmē, ka brīvie zīmes pārstāvji droši varēs izmēģināt savu laimi iepazīšanās jomā.

SKORPIONS Centies dienu izmantot pēc pilnas programmas. Tev smaidīs veiksme gan privātajā, gan lietišķajā lauciņā. Vienīgi esi nedaudz piesardzīgāks, kārtojot uzņēmuma dokumentāciju!

STRĒLNIEKS Tev vajadzēs nelielu iedvesmu, lai sāktu dienas gaitas. Visticamāk, vajadzīgo motivāciju dos otrās pusītes asprātīgie uzmundrinājumi. Šis ir piemērots laiks jaunu ideju ģenerēšanai.

MEŽĀZIS Mazāk uztraucies par to, kas teorētiski varētu noiet greizi. Labāk koncentrējies uz reāliem sarežģījumiem, ja tādi vispār pastāv tavā ceļā. Spēja noskaņot sevi uz pozitīvās nots arī noteiks tavus panākumus!

ŪDENSVĪRS Būsi gatavs jauniem iekarojumiem, sevis apliecināšanai līdz šim neapgūtā lauciņā. Kādam Ūdensvīram radīsies nopietnas pārdomas par jauna biznesa izveidi. Dienas izskaņā vēlēsies pabūt viens.

ZIVIS Lai ieskrietos darba maratonam nedēļas garumā, tev būs vajadzīgs laiks. Šodien nav ieteicams ķerties klāt apjomīgiem, sarežģītiem pienākumiem. Labāk tiec galā ar pavisam ikdienišķām lietām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu