VIŅA jeb Zelma Jēgere laiž klajā otro singlu no topošā albuma (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Viņa
Viņa Foto: publicitātes

VIŅA jeb Zelma Jēgere laiž klajā jaunu singlu angļu valodā ar nosaukumu "Crown Jewel". Dziesma ir otrais singls no topošā albuma un tapusi sadarbībā ar muzikālo apvienību “Vleming” no Vācijas.

Laikā, kad publiskie pasākumi, to skaitā koncerti, notiek daudz retāk, mūziķe VIŅA izmanto šo laiku lietderīgi un cītīgi strādā pie jaunas mūzikas radīšanas, lai laistu klajā jau otro singlu no topošā albuma.

Dziesma ar nosaukumu "Crown Jewel" (“Kroņa dārgakmens”) ir tapusi, sadarbojoties ar muzikālo apvienību “Vleming”  no Vācijas. Apvienības sastāvā ir producents Matthias Herberg un dziedātājs/producents Marvin Langner, kura vokāls dzirdams arī jaunajā skaņdarbā. Abus mūziķus VIŅA iepazina pirms diviem gadiem, ceļojot pa Portugāli. Dziesmas muzikālajā noformējumā izmantoti elektroniskie sintezatori, dzīvie instrumenti un piesātināts vokāls. Dziesmas teksts, kas sarakstīts angļu valodā, pamatā pauž vēlēšanos izdzēst pagātnes kļūdas un sākt visu no jauna.

"Lai gan brīžiem uznāk patiešām liela bezcerība un skumjas par ierobežoto spēju koncertēt un tikties ar saviem klausītājiem, es ticu, ka brīdī, kad situācija būs uzlabojusies un es atkal kāpšu uz skatuves, lai izpildītu dzīvajā jaunos skaņdarbus, tas būs ar vēl lielāku spēku, gandarījumu un atkalsatikšanās prieku," tā Zelma. 

Vizuālajam noformējumam izmantots Ildzes Felsbergas foto. Singls tapis ar VKKF mērķprogrammas "Neakadēmiskās mūzikas atbalsts" piešķirto finansējumu un atrodams visos lielākajos mūzikas straumēšanas servisos.

Noklausies.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu