Krisa Dženere metas aizstāvēt meitiņu par pandēmijas laikā sarīkoto ballīti

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Krisa Dženere un Kendala Dženere
Krisa Dženere un Kendala Dženere Foto: AFP/SCANPIX

Oktobra izskaņā amerikāņu modele Kendala Dženere sarīkoja vērienīgu Halovīna ballīti, apvienojot to ar savu dzimšanas dienas svinēšanu. Pēc tam, kad internetā noplūda foto un video no pasākuma, ļaudis metās virsū jaunietei, sakot, ka pandēmijas laikā tāda mēroga svinības nedrīkst rīkot.

Kendalas māte un Kardašjanu māsiņu menedžere Krisa Dženere, reaģējot uz izskanējušajiem pārmetumiem, metās aizstāvēt meitu.

"Pirms Kendalas ballītes visi viesi tika testēti, un viņiem nācās gaidīt pusstundu, kamēr tapa zināmi rezultāti," kādā intervijā apgalvo Dženere.

"Mēs pārliecinājāmies, ka visi veikuši Covid-19 testu. Mēs sekojām noteikumiem, un es nevaru ietekmēt to, ko cilvēki runā par mums internetā. Tas, ko es varu ietekmēt, ir kā uzvedamies mēs, un mēs darām visu labāko, ko varam," piebilda viņa.

Tāpat Dženere apgalvo, ka visi viņas ģimenes locekļi regulāri tiek testēti, lai varētu notikt realitātes šova "Keeping Up with the Kardashians" filmēšana. "Mums ir paveicies, ka varam strādāt, taču mums reizi, divas nedēļā ir jāveic tests - tādi ir noteikumi."

"Mēs cenšamies dzīvot savu dzīvi, būdami vienkārši labi cilvēki. Un mēs saskaramies ar dažādiem viedokļiem. Mēs esam atbildīgi un cenšamies darīt labāko, kas ir mūsu spēkos," uzsver Dženere. 

Atgādinām, ka Kendalas Dženeres ballīte notika Losandželosā, atpūtas vietā "Harriet's Rooftop", un to apmeklēja aptuveni 100 cilvēku. Ballītes laikā viesi neievēroja sociālo distancēšanos, kā arī bija bez sejas maskas. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu