"Caur ērkšķiem uz..." Edgars grasās pamest draudzeni, lai būtu kopā ar šova dalībnieci

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Kā ik gadu, arī šajā “Caur ērkšķiem uz...” sezonā neiztikt bez “mīlas līnijas”.

Vērīgākie STV Pirmā! skatītāji jau pamanījuši, ka Ingas un Edgara starpā uzvirmojušas simpātijas. Taču pirts rituāls, kurā šova jaunākajā sērijā spēkus atguva “Caur ērkšķiem uz...” dalībnieki, negaidīti satuvināja pārīti, ļaujot noprast, ka abu starpā tik tiešām ir kas vairāk nekā tikai koleģiālas attiecības. Baudot pirts priekus, viņi viens otru sevišķi mīļi apčubināja, masēja muguru un koķetēja.

Vaicāta, vai abu starpā tik tiešām ir kas vairāk, Inga, kura uz projektu nākusi apņēmības pilna cīnīties ar atkarībām un kaitīgo vielu ietekmi, vien pasmaidīja un mīklaini noteica – Edgars esot dāmai pateicis komplimentu par viņas masieres dotībām un nenoliedzami to bijis patīkami dzirdēt.

To, ka abu starpā uzšķīlušās dzirksteles, pamanījuši arī pārējie “Caur ērkšķiem uz..." dalībnieki. Turklāt apliecinājums aizdomām bijušas arī nesaskaņas Edgara un par viņu 20 gadus vecākās dzīvesbiedrenes starpā – sazvanoties abi strīdējušies, un Edgars pat sacījis, ka grasoties šīm attiecībām pielikt punktu. Pārējo vidū, protams, klīst runas, ka tas esot Ingas dēļ.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu