Dzērājšoferis uzdodas par "savējo" tomēr saņem atteikumu "kaut ko sarunāt" (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Darba dienas pievakarē Sarkandaugavā patrulējošie policisti saņēma izsaukumu uz Hāpsalas ielu. Iedzīvotāji ziņoja par kādu aizdomīgu “Volvo”, kas apturēts lielveikala stāvlaukumā, un izteica aizdomas, ka ar tā šoferi kaut kas nav kārtībā.

"Pamanījām, ka mašīnai ir cauras riepas un tā brauca uz diskiem. Apturējām mašīnu, sākām sarunāties ar vadītāju, un izrādījās, ka viņš ir alkohola reibumā," raidījumam Degpunktā stāsta RPP Ziemeļu pārvaldes darbiniece Viktorija Vicupa. 

- Kur jūs mēģinājāt braukt? Jums caura riepa.

- Ko tad?

- Nepamanījāt?

- Kaut kā nevar?

- Ejiet aiztaisiet logu ciet, citādāk samirks.

- Točna nevar?

- Nē, galīgi nevar.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Dzērājšofera mēģinājums ar policistiem "kaut ko sarunāt" bija neveiksmīgs.

Pārkāpējs inspektoriem atklāja, ka ir kolēģis no kāda Iekšlietu ministrijas pakļautībā esoša dienesta un līdz pensijai ir atlicis pavisam nedaudz, tomēr tas policistus neiežēlināja un savā ziņā atgādina, ka "blatu" un apliecību laiks pamazām sāk beigties un, ja esi pieķerts par kādu pārkāpumu, par to arī nāksies atbildēt.

Rezultātā uz notikuma vietu izsaukti ceļu policisti, kuri pārkāpēja izelpā konstatējuši vairāk nekā divas promiles alkohola. Kas nozīmē, ka vīrietis ar šādu rīcību zaudējis savu autovadītāja apliecību, krietnu naudas summu, arī iedzīvojies pamatīgās nepatikšanās darbā un, iespējams, pat zaudējis to.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu