Slepkavības mēģinājums Daugavpilī: gandrīz nosit robežsargu (2)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Shutterstock

​Daugavpilī šodien mēģināts noslepkavot robežsargu, un policija uzskata, ka uzbrukums īstenots saistībā ar cietušā profesionālo darbību.

Valsts robežsardzes preses pārstāve Kristīne Pētersone apstiprināja, ka piektdienas rītā pēc uzbrukuma vienā no Daugavpils dzīvojamajiem rajoniem cietis robežsargs. 

Cietušajam sniegta neatliekamā medicīniskā palīdzība Daugavpils reģionālajā slimnīcā.

Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Lāsma Kursīte informēja, ka šodien ap plkst.7 policija saņēma informāciju par to, ka ir noticis slepkavības mēģinājums.

1973.gadā dzimušajam Valsts robežsardzes darbiniekam, dodoties uz darbu Stāvā ielā, uzbrukušas divas neatpazītas personas.

Uzbrucēji pielietojuši asaru gāzi un ar āmuram līdzīgu priekšmetu vairākus reizes iesituši pa cietušā galvu un ķermeni.

Vīrietim izdevās izrauties no uzbrucējiem un izsaukt medicīnisko palīdzību.

Noziedzīgā nodarījuma veids un izdarīšanas apstākļi dod pamatu uzskatīt, ka ir noticis slepkavības mēģinājums, kas saistīts ar cietušās personas profesionālo darbību, norādīja policijā.

Policija aicina atsaukties ar videoreģistratoriem aprīkotu automašīnu vadītājus,

kuri šorīt pārvietojās pa Stāvo ielu un tās apkārtni, kā arī pārējo Jaunās Forštates mikrorajonu.

Tāpat policija aicina sabiedrību, īpaši minētās apdzīvotās vietas iedzīvotājus, sniegt jebkuru informāciju, par aizdomīgām personām un automašīnām, kā arī citu izmeklēšanai noderīgu informāciju.

Informācijas sniegšanai policija aicina zvanīt pa tālruņiem 110 vai 26 624 879 vai personīgi vērsties tuvākajā Valsts policijas iecirknī. Anonimitāte tikšot garantēta.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu