Ar golfiņu apmet vairākus kūleņus un uz jumta apstājas grāvī (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
VW Golf automašīna pēc avārijas
VW Golf automašīna pēc avārijas Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Piektdienas priekšpusdienā smaga avārija notika uz autoceļa kas savieno Mālpili un Siguldu, netālu no Jūdažu ciemata. Tur kāda sieviete zaudēja kontroli pār savu auto, nobrauca no ceļa un apmeta vairākus kūleņus.

”Volkswagen Golf” avarēja dienas pirmajā pusē. Šim baisajam notikumam bija arī liecinieki, kuri savlaicīgi izsauca palīdzību. Tā bija Velga, viņa dzīvo tieši pie šosejas un negadījums notika faktiski viņas acu priekšā: “Mēs ar vīramāti tieši šeit grābām lapas un dzirdējām švīkstoņu, riepu bremzēšanas skaņu. Paskatījos uz to pusi, ka mašīna jau bija sanesta un sāka kūleņot.”

Divos vārdos glābšanas dienestam izstāstīta situācija un norādīta aptuvenā vieta, kur spēkrats avarēja. Velga skrēja pie mašīnas, lai palīdzētu cietušajiem. Tad, pamanot rosību, uz ceļa sākuši piebremzēt arī garāmbraucošie auto.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Par laimi, ”Golfa” stūrētāja bija spējīga pati izkļūt no mašīnas un pēc aculiecinieku teiktā varēja pat staigāt, taču mediķiem ierodoties notikuma vietā, konstatēts, kā kundzei nepieciešama nopietna palīdzība un viņu ir steidzīgi jāved uz slimnīcu. Ārsti diagnosticēja nopietnas, vidēji smagas traumas. Pastāvēja aizdomas par ķermeņa lūzumiem, mugurkaula un kājas traumu.

Iemesli, kādēļ cietusī zaudēja kontroli par spēkrata stūri, tiek skaidroti, taču aculiecinieku starpā izskanēja versija, ka šofere novērsa uzmanību no ceļa, jo tika lietots mobilais telefons. Tas, protams, pirms oficiāla policijas slēdziena ir tikai pieņēmums, taču zināms, ka avārijas brīdī uz ceļa autovadītāja bija viena pati.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu