ASV interneta veikali rokas stiepienā jeb „Black Friday” tagad piejamāka arī Latvijā

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Kā iepirkties ASV internetveikalos izdevīgāk un izmantot amerikāņu „Black Friday” izpārdošanas lietderīgāk? Vienkārši! Uzzini, kas ir “Shipzee”, un steidz to izmantot! 

Kurš gan nezina „Black Friday”, gada vērienīgāko izpārdošanu Amerikas Savienotajās Valstīs! Tās izsludināšana visbiežāk nozīmē startu burtiskai pircēju cīņai par precēm, kuras tieši šajā dienā tiek izpārdotas par neticami izdevīgu cenu. Bet ko iesākt, ja esi otrpus Atlantijas okeāna un šis sapnis draud nerealizēties? Vai pastāv jebkāda iespēja kaut kā tikt pie šiem lieliskajiem piedāvājumiem, zvilnot tepat uz dīvāna? Jā!

Foto: „Shipzee” 

Kāpēc šā gada „Black Friday” ir izdevīgāks kā jebkad?

*Šogad „Black Friday" izpārdošanas sāksies daudz agrāk.

*Ierobežotās pircēju plūsmas dēļ galvenās izpārdošanas notiks internetveikalos.

*Jaunuzņēmums „Shipzee” ir atradis risinājumu, kā gada lielāko izpārdošanu var izmantot arī Latvijas iedzīvotāji, sēžot pie sava datora ekrāna.

"Shipzee" pārstāvis informē, ka šogad izpārdošanas sāksies jau trīs nedēļas pirms novembra pēdējās piektdienas un atlaides sasniegs 97% apmēru!

Kāpēc pasūtīt no ASV mums šķiet neizdevīgi?

Nav noslēpums, ka apģērbs, apavi un aksesuāri (piemēram, „Michael Kors”, „Guess”, „Ralph Lauren”) ASV parasti maksā mazāk, bet, kad izvēlamies pasūtīt preces īpaši lielā apjomā, galarezultāts mums nemaz nav tik tīkams. Preces vērtībai pārsniedzot 22 EUR, tiek piemērots PVN 21% apmērā. Ja preces vērtība pārsniedz 150 EUR, atkarībā no preces tipa tiek piemēroti vēl citi nodokļi. Arī pasta sūtījumiem starptautiskie kravu pārvadātāji piemēro dažādus papildu maksājumus - par sūtījuma iesniegšanu un sūtītāja pārstāvību muitā. Turklāt sūtījums parasti no ASV tiek piegādāts ļoti ilgi, kas liek mums visam atmest ar roku.

Kas ir “Shipzee”?

Jaunuzņēmuma „Shipzee” veiksmīgi izstrādātais pakalpojums pasūtīto preci ļauj iegādāties par Amerikas izdevīgajām cenām, savukārt „Black Friday” izpārdošanu laikā vēlamo preci ir iespējams iegādāties pat par vairākas reizes zemāku cenu.

Foto: „Shipzee” 

Piemēram, kad „Apple” ražotais „iPad Pro” Latvijas veikalos maksāja aptuveni 1090 EUR, no ASV šo planšeti bija iespējams pasūtīt par apmēram 869 EUR (ieskaitot sūtīšanas izdevumus un nodokļus). Dators „Macbook Pro” – Latvijā aptuveni 3200 EUR un aptuveni 2449 EUR no Amerikas. Jo dārgāks pirkums, jo lielāka cenu atšķirība. Slavenā „Michael Kors” zīmola rokassomiņa ASV maksā aptuveni 163 EUR (Latvijā – aptuveni 280 EUR), sporta apavi – aptuveni 59 EUR (Latvijā – aptuveni 180 EUR).

*Visu preču ASV cenas norādītas, ieskaitot nodokļus un potenciālos piegādes izdevumus līdz klienta mājas durvīm.

Foto: Publicitātes foto

"Pircēji mums reizēm netic, viņiem šķiet, ka mūsu piedāvātā cena ir nereāla. Viņiem šķiet, ka pie norādītās summas tiks pieskaitīti muitas un citi nodokļi. Tāpēc galvenā problēma ir pārliecināt, ka pircējs maksā tikai vienreiz un visi maksājumi jau ir ierēķināti," stāsta "Shipzee" pārstāvis.

Skan neticami? „Mēs izmantojam visdažādākās taupīšanas metodes un sadarbības programmas ar ASV tirgotājiem, kā arī apvienojam sūtījumus, tāpēc preces nopērkam un piegādājam lētāk un ātrāk nekā citi. Tādējādi mēs varam segt daļu no gala summas, kurā ir iekļauti visi nodokļi un maksājumi, tostarp muitas nodoklis un PVN. Tāpēc gala summa ar iekļautiem nodokļiem un maksājumiem ir zemāka, nekā to pašu preci pasūtot pašiem,” to, kā platformai izdodas piedāvāt tik zemas cenas, skaidro Shipzee.com pārstāvis.

Kā tiek izrēķināta preces cena un kā notiek pasūtīšana?

Shipzee.com ir nepieciešama tikai saite uz vēlamo preci, lai aprēķinātu gala cenu, kurā ir iekļauta piegādes maksa līdz mājas durvīm, muitas (PVN un importa), starpniecības un visi pārējie maksājumi. Ja piekrītat preci iegādāties par šādu cenu (kas, pēc klientu sacītā, visbiežāk tāpat ir par trešdaļu zemāka nekā Latvijā), shipzee.com pārstāvji to nopērk un piegādā uz Latviju – pat no tiem veikaliem, kas piegādi uz Latviju vispār nepiedāvā.

Pēc tam, kad prece nonāk mūsu ASV noliktavā – paiet 7-10 darba dienas, līdz tā nonāk līdz pircējam.

Tuvojas svētki? Esi gatavs!

Dāvanas saviem mīļajiem varat pasūtīt no Amerikas, bet idejas dāvanām atrast, aplūkojot Shipzee.com ieteikto veikalu sarakstu. Dāvanu iegāde būs droša, ātra un bez nogurdinošām rindām, jo pirmssvētku laiku noteikti var pavadīt lietderīgāk!

Kā stāsta shipzee.com pārstāvis, eiropieši visbiežāk pasūta elektroniku no tādiem veikaliem kā amazon.comebay.combhphotovideo.com, apple.combestbuy.com, apģērbu, apavus un aksesuārus no tādiem pasaulē atzītiem ražotājiem kā „Guess”, „Michael Kors” un citiem ASV populāriem internetveikaliem - macys.comnordstromrack.com6pm.commichaelkors.comguessfactory.com. Ja nepieciešami interjera priekšmeti, visplašākais piedāvājums atrodams amazon.com un homedepot.com.

Foto: Publicitātes foto

„Shipzee DealZone”

Uzņēmums piedāvā arī vienkāršāku veidu, kā lētāk iegādāties zīmolu preces no ASV tiem, kuri meklē labākos piedāvājumus un lielākās atlaides – „Shipzee DealZone”.

Šeit atradīsiet “Shipzee” iepirkšanās ekspertu atlasītus karstākos piedāvājumus no populāriem un mazāk zināmiem ASV veikaliem – gan elektroniku, gan apģērbus, skaistumkopšanas preces un neskaitāmi daudz citu preču par ļoti labām cenām.

Iepirkšanās ekspertu komanda katru dienu meklē un „Shipzee DealZone” publicē ierobežota laika piedāvājumus, kurus var izmantot zibenīgi. Jūs pasūtāt preci „Shipzee DealZone”, mēs to nopērkam ASV internetveikalā un piegādājam.

Foto: Publicitātes foto

Pārējās pakalpojuma priekšrocības ir tādas pašas, kā sūtot saiti uz preci – visi nodokļi un maksājumi, tostarp muitas nodoklis, jau ir iekļauts preces gala cenā. Preces piegādājam uz mājām, uz DPD Pick Up vai Omniva pakomātiem.

Plašāka informācija mūsu mājaslapā Shipzee.com un Facebook lapā.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu