Dailes teātris līdz gada beigām pārtrauc izrādes

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Dailes teātris sāk 101. sezonu
Dailes teātris sāk 101. sezonu Foto: publicitātes

Dailes teātris līdz 29. decembrim pārtrauc iestudējumu publisku izrādīšanu, liecina paziņojums teātra mājaslapā.

Tajā uzsvērts, ka, sekojot valstī noteiktajiem ierobežojumiem publisku pasākumu rīkošanā saistībā ar Covid-19 izplatību, apzinoties iespējamos riskus un respektējot Slimību profilakses un kontroles centra ieteikumus, Dailes teātris pārtrauc iestudējumu publisku izrādīšanu.

Par izrāžu pārcelšanas plānu un naudas atgūšanas iespējām paredzēts skatītājus informēt līdz 6. decembrim.

Jau ziņots, ka ārkārtējās situācijas laikā no pirmdienas ir atcelti un aizliegti visi publiskie pasākumi klātienē, izņemot sapulces, gājienus un piketus, kuros varēs piedalīties ne vairāk nekā piecdesmit cilvēki, nosaka valdības piektdien pieņemtais lēmums par ārkārtējās situācijas izsludināšanu Covid-19 izplatības ierobežošanai.

Tāpat no pirmdienas privātos pasākumos ir atļauts pulcēties ne vairāk kā desmit cilvēkiem un ne vairāk kā no divām mājsaimniecībām.

Ārkārtējā situācija būs spēkā līdz 6.decembrim. Valdība nepieciešamības gadījumā var lemt par ārkārtējās situācijas termiņa pagarināšanu.

Par ārkārtējās situācijas laikā noteikto ierobežojumu vai aizliegumu pārkāpšanu likums paredz piespriest naudas sodu fiziskai personai no 10 līdz 2000 eiro, bet bet juridiskai personai - no 140 līdz 5000 eiro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu