Nespēdams izsēdēt reibumu, autovadītājs nolemj braukt un šķiras no tiesībām

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

8. novembra vakarā Rīgas pašvaldības policija saņēma izsaukumu uz Šķirotavu, kur kāda nama pagalmā, iespējams, braucot dzērājšoferis. Uz notikuma vietu tika nosūtīta tuvākā ekipāža

Tikai pēc pāris minūtēm, kad patruļauto piestāja izsaukuma vietā, dežurants vēl uzturēja sarunu ar zvanītāju, kurš bija ievērojis aizdomīgo auto. Veiksmīgas informācijas apmaiņas rezultātā aizdomīgais auto ātri vien tika identificēts un tā vadītājs saņēma uzaicinājumu apstāties ielas malā. To viņš arī izdarīja jau pēc pirmā uzaicinājuma.

Šajā gadījumā pašvaldības policisti nolēma šoferi aizturēt līdz Ceļu policijas darbinieku atbraukšanai, jo nebija šaubu, ka mašīnas vadītājs ir piedzēries. Izrādījās, ka tikai pirms neilga brīža ar šo kungu pašvaldības policisti jau bija sastapušies, proti, inspektori jau bija paviesojušies Rencēnu ielas pagalmā, jo iedzīvotāji bija ziņojuši par kādā “Audi” nekustīgi gulošu vīrieti.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Tajā reizē gan viņš apgalvoja, ka auto nevada, vien guļ tajā un atpūšas. No medicīniskās palīdzības vīrietis arī atteicās. Vēlāk pat pateicās par izrādītajām rūpēm.

Kad notikuma vietā ieradušies kolēģi no Ceļu policijas, viņi pārkāpēja izelpā konstatējuši gandrīz divas ar pusi promiles alkohola. Tas nozīmē, ka viņam nāksies šķirties gan no tādas privilēģijas kā auto vadīšana, gan vismaz 1400 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu