BMW vadītājs pie bērnudārza Dobelē izraisa iespaidīgu avāriju

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Dobelē, Zaļajā ielā, ik rītu ir intensīva gājēju un automašīnu satiksme. Mašīnām atļauts braukt ar 50 kilometriem stundā, lai gan blakus ir bērnudārzs un vairākas privātmājas, kā arī pa kādam daudzstāvu namam. Kādam BMW vadītājam ar 50 kilometriem stundā bija par maz, lai mierīgi izbrauktu ceļa posmu starp 27. un 35. namu, un viņš izraisīja avāriju.

Vīrietis, kurš vadīja automašīnu BMW 320, apdzenot pa priekšu braucošo automašīnu, netika galā ar transportlīdzekļa vadību, nobrauca no brauktuves un sabojāja divas ceļa zīmes, divus elektrības un kabeļu sadales skapjus, autobusa pieturas soliņu, laternu un metāla margas. Pēc “gāzes grīdā” gājiena viņš pats attapās ar visu auto karājamies ceļmalas margās.

Aculiecinieks Māris stāsta, ka slaucījis ietvi līdz brīdim, kad auto ieskrējies un palicis karājamies ceļmalas margās. Pie stūres esot bijis gados jauns vīrietis, kas apgalvojis, ka ir skaidrā.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Viņš bijis mašīnā viens pats, apgalvojis, ka viņam viss kārtībā un mediķus nevajagot saukt. “Nonesis” vien ceļa zīmi pie autobusu pieturas, soliņu, atkritumu tvertni un elektroskapi, tādējādi radot zaudējumus ceļu infrastruktūras uzturētājiem.

Un labi, ka cietušas tikai materiālās vērtības, saka turpat netālu dzīvojošās jaunās māmiņas. Ja tobrīd uz trotuāra atrastos bērni, traģēdija būtu neizbēgama.

Policijā apstiprina, ka incidentā cietušo nav. Mantiski zaudējumi nodarīti ceļu infrastruktūras uzturētājiem.

Policijā par neveiksmīgās apdzīšanas iznākumu ir noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols. Šoferim draud naudas sods, kā arī CSDD datos par avārijas izraisīšanu pāris gadus glabāsies soda punkti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu