Avārijas rezultātā auto pārlūst uz pusēm (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Tukuma novadā pie apdzīvotas vietas Vaski labi pārredzamā, garā līkumā otrdienas, 10. novembra rītā notika smaga divu automašīnu sadursme. Tās rezultātā auto, kurš izbrauca no mazākas nozīmes ceļa, tika pārrauts uz pusēm.

Policija ziņu par negadījumu ar vairākiem cietušajiem saņēma plkst. 7.45. Atbraukušie mediķi sniedza palīdzību sešiem cietušajiem, no kuriem daļa aizvesta uz medicīnas iestādēm, ziņo TV3 raidījums Degpunktā. 

Atbilstoši sākotnējai informācijai “Audi A4” vadītājs, izbraucot uz galvenā ceļa, nedeva ceļu pa galveno ceļu braucošajam “VW Caravelle”, tāpēc notika sadursme. Atļautais ātrums uz attiecīgā ceļa posma ir 90 kilometri stundā, jo tas atrodas ārpus apdzīvotas vietas, tādēļ arī trieciens bija spēcīgs un sekas vērā ņemamas.

Pagaidām nekas neliecina, ka kāds no šoferiem būtu bijis reibumā. Gadījumu plānots izskatīt un lemt par Kriminālprocesa sākšanu vai nesākšanu.

Palīdzību cietušajiem sniedza trīs mediķu brigādes, sešos gadījumos cilvēki nogādāti slimnīcā, visi pieaugušie. Dažāda rakstura traumas, ir gan sasitumi, gan kaulu lūzumi, bet visos gadījumos stāvoklis ir stabils,” pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Cietušie tagad ārstējas slimnīcās gan Tukumā, gan Jelgavā. Tikmēr policijā piebilst, ka “Audi A4” vadītājs šobrīd šajā lietā tiek uzskatīts par galveno aizdomās turamo, tomēr ekspertiem būs jāvērtē arī otra šofera atbildība, proti, iespējams, pārkāpts braukšanas ātruma ierobežojums.

Avārijas vietā krustojums ir plats un labi pārredzams
Avārijas vietā krustojums ir plats un labi pārredzams Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta
Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu