Iedzīvotājiem dos vērtēt 11 Rīgas apkaimju attīstības projektus (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Zane Bitere / LETA

Rīgas apkaimju attīstības veicināšanas konkursa komisija nolēmusi nodot iedzīvotāju vērtēšanai vēl 11 projektus, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Līdz ar to iedzīvotājiem balošanai tiks nodoti 15 projekti.

Plānots, ka iedzīvotāju balsošana par projektiem norisināsies no 27.novembra līdz 27.decembrim. Iedzīvotāji par projektiem varēs balsot tīmekļa vietnē "www.balso.riga.lv" vai klātienē Rīgas domes Apmeklētāju pieņemšanas centrā un tā teritoriālajās atrašanās vietās, iepriekš piesakot apmeklējumu pa tālruņa numuru 80 000 800.

Konkursa mērķis ir veicināt apkaimju teritoriju kā pilsētas daļas īpašo identitāti, atpazīstamību un sekmēt to revitalizāciju, pastāvīgi un mērķtiecīgi veicināt apkaimju iedzīvotāju iesaisti un līdzdalību apkaimju attīstībā, radīt publiski pieejamu un atvērtu mijiedarbes telpu un aktivizēt jaunu un radošu kopdarbības formu attīstību, kā arī pilsētas pašvaldībai iegūt vērtīgu atgriezenisko saiti par nepieciešamajiem pilsētvides uzlabojumiem, kas ir svarīgi Rīgas iedzīvotājiem.

Projekta pieteikumu dalībai konkursā varēja iesniegt nevalstiskās organizācijas, biedrības vai nodibinājumi, kuri pārstāv Rīgas apkaimju intereses. Konkursa nolikums paredz, ka viena projekta īstenošanai piešķiramo finanšu līdzekļu apmērs ir ne vairāk kā 100 000 eiro.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu