Ilgi gaidītais jaunais AC/DC albums ir klāt!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
AC/DC
AC/DC Foto: publicitātes

Leģendārā austrāliešu grupa AC/DC izdevusi savu septiņpadsmito studijas albumu "Power Up", kurā iekļauti pirms tam iznākušie singli "Shot In The Dark" un "Realize". 

Grupa, kuras  sastāvā ir ģitārists Anguss Jangs (Angus Young, 65), solists Braiens Džonsons (Brian Johnson), basģitārists Klifs Viljamss (Cliff Williams), bundzinieks Fils Rads (Phill Rudd) bungas, un ritma ģitārists Stīvijs Jangs (Stevie Young), parāda, ka pulveris vēl sauss.

"Power Up" klajā nāca 13. novembrī, un tas ir pirmais ieraksts kopš 2014. gada plates "Rock Or Bust".

Albuma tapšanā grupa atkal apvienojās spēkiem ar producentu Brendanu Obraienu (Brendan O’Brian), ar kuru  kopā strādāja pie albumiem "Black Ice" 2008. gadā un "Rock Or Bust" 2014. gadā. 

Albums  pieejams dažādos formātos un iepriecinās visus grupas fanus un kolekcionārus. Pieejams  ir gan diska un plates formāts, gan īpašs limitētas tirāžas izdevums, kurš  iepakots kastē, kurai savukārt nospiežot pogu, tā izgaismojas neona gaismā un atskaņo jaunāko singlu “Shot in The Dark” ("Šāviens tumsā").

Klipu minētajam singlam, kurā dominē sarkanā krāsa, veidojis ilggadējais AC/DC sadarbības partneris Deivids Malets (David Mallet).

"Tas ir spēcīgs pirmais singls no spēcīga roka albuma," pirms kāda laika izteicies grupas ģitārists un talismans Anguss Jangs, kurš klipā kā allaž redzams lēkājam uz vienas kājas.

Anguss Jangs dziesmas "Shot In The Dark" klipā
Anguss Jangs dziesmas "Shot In The Dark" klipā Foto: Ekrānuzņēmums

Atgādinām, ka solists Braiens Džonsons veselības problēmu dēļ bija daļēji zaudējis dzirdi, viņš pirms vairākiem gadiem bija spiests pamest grupu. Viņa vietā koncertos dziedāja rokgrupas Guns N' Roses solists Aksels Rouzs (Axl Rose). Džonsons ir AC/DC solists kopš 1980. gada, kad nomira iepriekšējais vokālists Bons Skots. 

Anguss medijiem apliecināja, ka ierakstā nav dzirdams viņa brālis Malkolms, kurš 2017. gadā devās mūžībā. "Kaut ir dažas viņa idejas," tā Anguss.

Pēdējos trīs dzīves gados Malkoms Jangs cīnījies ar nopietnām veselības problēmām, tostarp demenci. 

Malkoma Janga un viņa jaunākā brāļa Angusa 1973. gadā dibinātā grupa AC/DC ir viena no pasaulē pazīstamākajām un arī komerciāli veiksmīgākajām rokgrupām. Pasaulē pārdoti vairāk nekā 200 miljoni AC/DC ierakstu.

Noklausies jauno albumu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu