Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops pirmdienai, 16. novembrim.

AUNS Visu vērību koncentrēsi profesionālajai jomai. Būsi apņēmības pilns pierādīt, uz ko patiesībā esi spējīgs, tādējādi nostiprinot savu autoritāti kolēģu vidū. Vakaru vēlēsies pavadīt kopā ar mīļoto.

VĒRSIS Mēness Strēlnieka zīmē padarīs tevi dzīvespriecīgu, draudzīgu un atklātu pret apkārtējiem. Nebūs nekāds brīnums, ja tev izdosies iegūt jaunus domubiedrus, atbalstītājus savu ideju īstenošanai.

DVĪŅI Nesteidzies ar secinājumiem un esi apdomīgāks ar izteiktajiem apgalvojumiem. Šobrīd vēlams divkārši pārdomāt lēmumus, kuri skar dzīves materiālo pusi. Ir vērts atturēties no lielākiem pirkumiem.

VĒZIS Pieaugs pašpārliecinātība, sajutīsi sevī pamostamies līdera dotības. Ja nepieciešams, vari stāties plašākas auditorijas priekšā, veltīt laiku ar reklāmu, mārketingu saistītajiem jautājumiem.

LAUVA Tev nedēļa iesāksies ar nelielām pārmaiņām darba lietās. Kādai Lauvai var rasties doma par citas darbavietas meklējumiem. Iespējams, aktualizēsies ar nekustamo īpašumu, tā labiekārtošanu saistītas lietas.

JAUNAVA Mainīgā oma var traucēt īstenot iecerētos darbus. Šis nav pats piemērotākais brīdis, lai risinātu atbildīgus pienākumus, veiktu svarīgas lietišķās pārrunas. Pēc darba ieteicams pievērsties meditācijai.

SVARI Lieliski sapratīsies ar visu gadagājumu pārstāvjiem. Droši vari organizēt tikšanās, pārspriest nākotnes plānus ar sadarbības partneriem. Mīlas frontē alksi pēc atmiņā paliekošiem piedzīvojumiem.

SKORPIONS Nedēļu sāksi uz pragmatiskas, apdomīgas, nosvērtas nots. Iespējams, ģenerēsi jaunas biznesa idejas, radīsi veidus, kā esošās sadarbības padarīt efektīvākas, ienesīgākas.

STRĒLNIEKS Mēness tavā zīmē norādīs, ka dienu pavadīsi bez liekiem uztraukumiem. Veiksme vairāk smaidīs tiem Strēlniekiem, kuri nodarbojas ar radošām lietām, žurnālistiku un loģistiku.

MEŽĀZIS Tu ātri vien tiksi galā ar ikdienas pienākumiem, kas nozīmē - atlikušo dienas daļu varēsi veltīt sev tīkamām lietām. Saskarsmē ar mājiniekiem var uzbangot kaislības, sevišķi runājot par ikdienas tēriņiem.

ŪDENSVĪRS Esi gatavs jauniem izaicinājumiem. Negaidīti notikumu pavērsieni var nest sev līdzi gan manāmus sarežģījumus, gan jaunas izaugsmes iespējas. Galvenais neatstāt iesākto pusratā!

ZIVIS Mēģini mierīgāk uztvert apkārtējo situāciju. Saskaroties ar negācijām, pats būtiskākais saglabāt vēsu prātu, neļaut emocijām ņemt virsroku. Attiecībās ar mīļoto cilvēku sapratīsies burtiski no pusvārda.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu