Atis Zviedris laiž klajā jaunu dziesmu "Savāda ēna"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Atis Zviedris
Atis Zviedris Foto: publicitātes

Turpinot iesākto darbu pie solo materiāla, mūziķis Atis Zviedris nodod klausītāju uzmanībai jaunu dziesmu "Savāda ēna".

"Dziesma tapusi nedaudz vairāk kā pirms gada. Tās pirmā versija bija lēnais gabals, kuru sarakstīju vēlu vakarā, sēžot pustumsā savā darba istabā. Mūzika un vārdi pieteicās paši, un es sajutos kā instruments augstākas varas rokās. Atminos, ka tovakar biju ļoti emocionāls un pēc dziesmas uzrakstīšanas mentāli sabruku. Bet tā mēdz notikt un, jo vairāk rakstu mūziku, jo vairāk saprotu, ka tā ir daļa no radošā procesa," tā par skaņdarbu saka mūziķis.

"Dziesmas sajūta, kādu dzirdat šajā ierakstā, radās apzināti, jo vēlējos skaņdarbu ietērpt savādāk. Esmu no sirds pateicīgs producentam un lieliskam mūziķim, Jānim Ķerim, par milzīgo darbu, kas ieguldīts, lai dziesma skanētu tā, kā tā skan šobrīd," turpina Atis. "Tāpat paldies Kasparam Lastovskim, kurš palīdzēja ar skaņu celiņu ierakstu, uzslavas pelnījis Mārtiņš Burkevics par sabalansēto studijas miksu, un liels paldies igauņu producentam Allan Kasuk par dziesmas gala skanējumu!"

Video veidotājs ir Kaspars Eniņš.

"Bieži dzīvē šaustām sevi par lietām, kas pagātnē izdarītas vai nepadarītas. Ēdam sev matus no galvas, ja nespējam no tām mācīties," tā par dziesmas sajūtām stāsta video veidotājs Kaspars Eniņš. 

Dziesma ierakstīta par saņemto Latvijas Izpildītāju un producentu apvienības LaIPA stipendiju jaunas mūzikas radīšanai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu