Paste uzskata, ka Rīgas "Dinamo" problēma ir zemas kvalitātes leģionāri

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" hokejisti
Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: Raimonds Volonts

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" sliktā snieguma galvenais iemesls ir daudz zemas kvalitātes leģionāru, kas pulcēti vienībā, intervijā Latvijas Televīzijai (LTV) pauda kluba vadības padomnieks Guntars Paste.

Paste pirms sezonas bija plānots kā Rīgas komandas ģenerālmenedžera pienākumu izpildītājs, bet līdz ar Pētera Skudras nolīgšanu galvenā trenera amatā plāni tika mainīti.

Skudra ir gan "Dinamo" galvenais treneris, gan ģenerālmenedžeris, kurš komplektē sastāvu.

Paste uzskata, ka šobrīd vienībā pulcēti daudz zemas kvalitātes leģionāru, kas arī ir galvenais klupšanas akmens.

"Domāju, ka vadība tiks skaidrībā un izlems, ko darīt. Ja runājam par leģionāriem - viņu līmenis šogad ir diezgan zems. Tur arī tā problēma. Kuram tad patīk zaudēt? Mēģināsim darīt kaut ko lietas labā. Vadība mēģinās kaut ko darīt lietas labā. Domāju, ka visās līnijās kaut ko vajadzētu censties glābt," intervijā LTV sacīja Paste.

"Laikam aizšauts garām ar leģionāriem. Ļoti daudz un nekvalitatīvi. Nevar pat atrast līderi starp viņiem. Visi spēlē, visi it kā ir vienādi. Lauris Dārziņš un Zeks Mičels nedaudz izceļas, bet kopumā blāvs sniegums. Vajag katram sevī parakāties, pielikt vairāk spēka un vēlmes glābt situāciju."

Šobrīd Rīgas "Dinamo" komandā ir 20 leģionāru. Pastes pirms sezonas paustajās iecerēs no 20 figurēja tikai Konstantīns Komareks.

Rīgas komanda piedzīvojusi 14 zaudējumus pēc kārtas, taču divi zaudējumi šajā sērijā ciesti, nekāpjot uz ledus. Proti, par divām oktobra spēlēm "Dinamo" saņēma tehniskos zaudējumus.

"Dinamo" ar astoņiem punktiem 22 mačos ir pēdējā vietā KHL Rietumu konferencē

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu