Notiks tiešsaistes konference par darba un dzīves līdzsvaru pandēmijas laikā

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: pexels.com

4. decembrī visas dienas garumā notiks tiešsaistes konference “Work+Life 2020” par darba un dzīves radītajiem izaicinājumiem. Vairāk nekā 15 būtiskas tēmas un 20 pieredzējuši runātāji par to, kā saglabāt līdzsvaru starp karjeru, ģimeni un personīgo labklājību attālinātā darba un pandēmijas apstākļos.

Pasākumā piedalīsies eksperti no Zviedrijas, Dānijas, Īrijas un Latvijas, kuri prezentēs, diskutēs un sarunāsies savstarpēji par tēmām, kas šobrīd ir svarīgas ikvienam - attālinātais darbs, tehnoloģiju ietekme, stress, produktivitāte, finanšu stabilitāte, emocionālā labklājība, cīņa ar vientulību un spēja turpināt iesākto, kad ir grūti.

Vai par savu labklājību un produktivitāti ir atbildīgs darba ņēmējs, darba devējs vai komandu vadītājs? Vai pāreja no algota darba uz savu ir piemērota ikvienam? Diskutēsim ar Latvijas pieredzes bagātākajiem vadītājiem, darba ņēmējiem un vadītājiem.

Tiks aplūkots, kāds darbs mūs gaida jau tuvākajā nākotnē, kā arī tehnoloģiju radītie ētikas izaicinājumi, ES un Latvijas rādītāju salīdzinājums spējā līdzsvarot personīgo dzīvi ar produktivitāti. Uzzināsim, kādi Latvijā ir pieejamie instrumenti dzīves un darba līdzsvara veicināšanai, kā arī tiks pētīts Dānijas kā “laimīgākās valsts pasaulē” piemērs un hygge fenomens, kas patiesībā ir krietni plašāks nekā “silta tēja pie kamīna ziemas vakaros”.

“Esmu pārliecināta, ka pandēmijas radīto apstākļu ietekme uz mums ir krietni lielāka, nekā šobrīd to apzināmies, tā ir ievērojami mainījusi paradumus un ikdienu, turklāt tā nedod nekādas “atlaides” nedz attiecībās, nedz darbā - mums ir jāspēj būt produktīviem, elastīgiem un radošiem attālinātā darba procesā, saprotošiem ģimenē. Tāpēc aicinu ikvienu šajā laikā parūpēties par sevi un nepadoties grūtību priekšā. Atvēliet šo piektdienu sev - konference būs pieejama tiešsaistē visas dienas garumā, un tajā būs iespēja piedalīties arī pašiem, uzdodot sev būtisku jautājumus,” uzsver konferences organizatore Evija Baula.

Konferencē dzirdēsim futūristu un bijušo IKEA Happiness at Work koncepta autoru Džordžu Muiru (George Muir) (Zviedrija), antropologu un filozofijas doktoru Jepi Trollu Linetu (Jeppe Trolle Linnet) (Dānija), Barbaru Gertsenbergeru no ES pētījumu aģentūru EUROFOUND, Santu Lazdiņu no Latvijas vadošo pētījumu un konsultāciju kompānijas Kantar, Ilzi Žukovu no vadošā mobilo sakaru operatora TELE2, LR Labklājības ministrijas un Latvijas Darba Devēju konfederācijas pārstāvjus, Kasparu Rācenāju no Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības, psiholoģi un treneri Jolantu Cihanoviču, supervīzori un kouču Evija van der Beek, finanšu speciālistu un treneri, INDEXO padomes locekli Tomu Kreicbergu, uzņēmēju un komunikācijas stratēģi, publiskā runas institūta “Oratore” dibinātāju Dagniju Lejiņu, ārstu psihoterapeitu dr. Artūru Utinānu (RSU), Dr. pshyc. KBT centra “Intellego” psihoterapeiti Marutu Freimani - Brēdermani, iekšējās komunikācijas un pārmaiņu stratēģi Ievu Zaumani, režisori un uzņēmēju Unu Rozenbaumu, basketbolisti Aneti Jēkabsoni-Žogotu, sporta psiholoģi no Latvijas Olimpiskās vienības Daci Eikenu, Training Lab dibinātāju Elīnu Pelčeri, darbinieku izaugsmes platformas Efectio.com dibinātāju Artūru Bernovski, Latvijas Grāmatvežu asociācijas valdes priekšsēdētāja vietnieci un PwC Grāmatvedības nodaļas vadītāju Ilzi Palmbahu, mūziķi un AKKA/LAA prezidentu Kārli Kazāku, u.c.

Savā viedoklī dalīsies un diskutēs Tet valdes locekle, cilvēku un vides dienesta direktore Ingrīda Rone, HansaMatrix padomes locekle Baiba Rubess, SIA “Domenikss” valodes locekle Arta Biruma, KIC biznesa trenere Baiba Zūzena, Franklin Covey treneris un konsultants Mārtiņš Martinsons u.c.

Pasākuma moderatore būs LTV1 žurnāliste un uzņēmēja Kristīne Komarovska.

Plašāka informācija pieejama mājaslapā. Konferenci rīko sabiedrības attīstības un izaugsmes veicināšanas institūts “Institute-In”.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu