Policijas busiņš kaudzītē sastumj četrus Ulbrokas ielas malā novietotus auto (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Naktī uz pirmdienu visai neparastā avārijā iekļuva valsts policijas busiņš - nespējot izvairīties no priekšā apstājušās mašīnas, tas aizķēra gan to, gan kaudzītē sastūma vēl četrus Ulbrokas ielas malā novietotus spēkratus. 

“Viņš gribēja pagriezties, no aizmugures viņu ”panāca” policijas auto. Tas iebrauca ”Mini Cooper” spēkratā, ”Mini Cooper” iebrauca ”Audi”, ”Audi” iebrauca ”Nissan”. Savukārt ”Nissan” iebrauca manēja busiņā,” stāsta kāds vīrietis, kurš uzņēmis video ar avārijas sekām.

Video autors dzīvo Pļavniekos, Ulbrokas ielas pirmajā namā, un šajā negadījumā viņa transportlīdzeklis cieta vismazāk. Vīrietis atceras, ka sākotnēji par iespaidīgo avāriju uzzināja no sociālajiem tikliem. Uzņemtajos kadros atpazīstot savu auto, viņš izskrēja uz ielas, kur jau pulcējās citi bojāto spēkratu saimnieki.

Vīrietis raidījumam “Degpunktā” stāsta, ka BMW markas automašīnas vadītājs apstājies uz ielas, lai palaistu pretī braucošo un nogrieztos pa kreisi. Tomēr policisti, kas brauca busiņā ar ieslēgtām bākugunīm un sirēnām, nepaspēja noreaģēt, kā rezultātā notika sadursmju ķēde.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Izrādās, ka likumsargu patruļauto, kas līdz savam galamērķim tā arī nenonāca, steidzās uz izsaukumu Ķengaraga apkaimē, kur cita kolēģu ekipāža vajāja kādu bēgošu ”Volvo”. Bēdzējs vienu no krustojumiem šķērsoja pie sarkanās luksofora gaismas, to bija pamanījuši policisti, aicinājuši pārkāpēju apstāties, taču tas nepakļāvies. Agresīvo braucēju policistiem gan beigu beigās izdevās panākt arī bez papildspēkiem.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

“”Volvo” vadītājs bēgot uzbrauca uz dzelzceļa sliedēm, pa ceļam bojājot žogu un metāla barjeras. Autovadītājs, veicot šo manevru, bija bojājis savu spēkratu tik tālu, ka tālāka kustība nebija iespējama, tāpēc vadītājs sāka bēgšanu kājām. Likumsargi viņu aizturēja. Automašīnu vadīja kāds 1984. gadā dzimis vīrietis, kurš tika aizturēts un ievietots īslaicīgas aizturēšanas vietā, jo, iespējams, bija narkotisku vielu reibumā, bet no ekspertīzes atteicās. Tāpat vadītājam nebija transportlīdzekļa vadīšanas tiesību,” informē Valsts policija.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Policisti aizdomās par narkotisku vielu lietošanu aizturēja arī ”Volvo” pasažieri. Savukārt par negadījumu Ulbrokas ielā, kur, ieskaitot dienesta auto, tika sabojāti seši spēkrati, ceļu policisti sākuši izmeklēšanu.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu