Princis Viljams neesot apmierināts ar to, kā seriālā "The Crown" ekspluatēti viņa vecāki

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Princese Diāna
Princese Diāna Foto: Netflix/Publicitātes foto

Svētdien, 15. novembrī, pie video straumēšanas vietnes "Netflix" abonentiem nonāca ilgi gaidītā karaliskā seriāla "The Crown" ceturtā sezona. Britu karaliskajai ģimenei tuvu stāvošs avots ziņo, ka princis Viljams neesot apmierināts ar to, kā seriālā ekspluatētas viņa vecāku attiecības.

Seriāla ceturtajā sezonā liels akcents likts uz prinča Čārlza (Josh O’Connor) romānu ar Diānu (Emma Corrin), viņu toksisko laulību septiņdesmito gadu beigās.

Atgādinām, ka 1981. gadā princis Čārlzs un Diāna apprecējās, taču laulība nebija veiksmīga un pāris izšķīrās. Pēc laulībām Diāna kļuva par Velsas princesi. 

Karaliskās ģimenes biogrāfe Penija Džunora (Penny Junor) izdevumam "The Times of London" izteikusies, ka ir ļoti ticams, ka princis Čārlzs ir "ļoti sarūgtināts" par seriāla ainu, kur viņa onkulis lords Mauntbatens, karalienes Elizabetes II brālēns, saka, ka karaliskā ģimene nav priecīga par viņa un Kamillas Pārkeres-Boulzas (Emerald Fennell) attiecībām.

"Tas ir negodīgs un nežēlīgs viņu abu portretējums," izteikusies biogrāfe, piebilstot, ka seriāla veidotāji paši daudz ko piedomājuši klāt, lai radītu sulīgu drāmu.

Kamilla, princis Čārlzs un Megana Mārkla
Kamilla, princis Čārlzs un Megana Mārkla Foto: SIPA/Scanpix

Savukārt britu tabloīds "The Mail on Sunday" ziņo, ka par savas ģimenes portretējumu seriālā nav apmierināts arī princis Viljams.

"Viņš ir apbēdināts, ka viņa vecāku attiecības tiek vienkāršotas, lai vienkārši pelnītu naudu," izteicies kāds Kembridžas hercogam tuvs draugs. Epizodes, kur Čārlzs vārdiski apvaino Diānu, bet Diāna īsi pirms kāzām pārmet Čārlzam attiecības ar Kamillu, nav vēsturiski precīzas.

Foto: Reuters/ScanPix

Atgādinām, ka karalienes Elizabetes II lomā trešajā un ceturtajā sezonā redzam godalgoto britu aktrisi Olīviju Kolmenu (Olivia Colman), savukārt divās pirmajās - Klēru Foju (Claire Foy).

Seriāla ceturtās sezonas rullītis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu