"Caur ērkšķiem uz..." dalībnieces izpelnās asu kritiku no šova vadītāja Jāņa Bukuma

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

19. novembrī pie STV Pirmā! skatītājiem nonāca “Caur ērkšķiem uz...” jaunākā sērija.

Tā iezīmējās gan ar izzinošām un meditatīvām meistarklasēm un rituāliem, gan maigu Edgara un Ingas koķetēriju - citiem par prieku un pārsteigumu Edgars nēsāja Ingu uz rokām, ļaujot baumām par abu attiecībām vaļu.

Tāpat krasi saasinājās dalībnieku savstarpējās attiecības un izveidojās pat koalīcija, kas bija sazvērējusies pret Lauru un Inu, izpelnoties bargu šova vadītāja Jāņa Bukuma kritiku.

Neskatoties skaļo attiecību skaidrošanu, arī šoreiz nācās atvadīties no kolēģa, kurš ekspertu un arī dalībnieku vērtējumā šajā nodarbību posmā izrādījis vismazāk iniciatīvas. Lai arī īpašā kolēģu nežēlastībā bija kritusi Laura, viņa saņēma pluspunktus ekspertu balsojumā, tāpēc “uz strīpas” sēdās Ināra, Ina un Ginta.

Šīm dāmām Bukums pārmeta egoismu – tā vietā, lai raudzītos uz sevi, viņas visās likstās vainojot citus.

“Jo vairāk sevi izzināsiet, jo vairāk uzņemsieties atbildību un sapratīsiet, ka dzīve ir jūsu pašu rokās. Mainīsieties jūs – mainīsies arī apkārtējā pasaule,” viņām vēlēja Bukums.

Tikmēr kolēģi sprieda, ka mājās būtu jādodas Inai, kura nesen bija izmantojusi otro iespēju un atgriezusies projektā, jo viņa esot “pārāk klusa un neiesaistās nodarbībās”.

Tāpat tika nosaukts arī Ināras vārds, pārmetot viņai skarbumu un nedomāšanu par to, cik ļoti viņas vārdi var aizskart.

Tomēr ekspertu un dalībnieku kopvērtējumā tika lemts, ka “Ērkšķi” jāpamet Inai – 44 gadus vecajai talsiniecei, kura vēlas pārvarēt skaudrās psihiskās traumas un būt pilnvērtīga mamma savām četrām meitām.

“Projekts man deva daudz zināšanu, daudz pamācošu lietu - ja es tā turpināšu, tas mainīs manu dzīvi,” atvadoties no kolēģiem, pārliecinoši sacīja Ina. Savukārt Bukums atzinīgi novērtēja to, ka sieviete saredz un izmanto visas dzīves iespējas - no tā viņa ir lielākā ieguvēja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu