Stabiņu mežs Šķērsielā "iestādīts" par 2500 eiro (2)

Zebra/TVNET/TV3.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Šķērsiela Pārdaugavā nesen kļuvusi par vienu no galvaspilsētas neparastākajām ielām, jo šeit satiksmes drošības uzlabošanas nolūkā iestādīts stabiņu mežs, kam pa vidu vieta atradusies arī vairākiem "gulošajiem policistiem".

Vēl pirms neilga laika Šķērsiela bija gluži parasta ieliņa privātmāju rajonā Iļģuciemā. Tagad vienā tās posmā, viena kvartāla garumā ir pieskrūvēti aptuveni 70 krāsaini plastmasas mietiņi. Jau ar tiem braukšana pa ielu līdzinājās slalomam, taču tagad uz ielas braucamās daļas vēl pieskrūvēti vairāki ātrumvaļņi jeb "gulošie policisti".

Varētu domāt, ka te kāds entuziasts ir nodarbojies ar vides labiekārtošanu atbilstoši savai gaumei, tomēr, kā noskaidroja raidījums Zebra, arī citiem savrupmāju iedzīvotājiem Rīgā ir iespēja šādi izdekorēt un drošākas padarīt savas ielas.

Kā norāda raidījuma vadītājs Pauls Timrots, Rīgas domes Satiksmes departaments šādas "atrakcijas" saskrūvējis par 2500 eiro.

"Nezinu, cik tie "gulošie" maksā, taču diez vai vairāk," retoriski vaicā Timrots. "Ja jums gribas, lai arī jūsu ielā ir tikpat krāšņi ar atstarojošiem stabiņiem, nav problēmu. Sūtiet vēstuli Rīgas domes Satiksmes departamentam, es neredzu iemeslu atteikt. Ja jau Šķērsielai iedeva… Vārdu sakot, pa lēto varam izdekorēt visu Rīgu ar šādiem plastmasas elementiem," saka raidījuma vadītājs.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu