"Nets" vienojas ar Džefu Grīnu; "Mavericks" piesaista Ivundu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Džefs Grīns
Džefs Grīns Foto: AFP/SCANPIX

Rodiona Kuruca pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Bruklinas "Nets" vienojusies par līgumu ar pieredzējušo uzbrucēju Džefu Grīnu, bet Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" papildinās sastāvu ar Vesliju Ivundu, informē "The Athletic" apskatnieks Šems Karanija.

34 gadus vecais Grīns sezonas otrajā pusē pārstāvēja Hjūstonas "Rockets". Orlando "burbulī" viņš vidēji mačā spēlēja 28,4 minūtes, guva 11,6 punktus, izcīnīja 5,0 atlēkušās bumbas un 1,6 reizes rezultatīvi piespēlēja.

Grīns karjeras laikā pārstāvējis arī Jūtas "Jazz", Vašingtonas "Wizards", Klīvlendas "Cavaliers", Orlando "Magic", Losandželosas "Clippers", Memfisas "Grizzlies", Bostonas "Celtics" un Oklahomastijas "Thunder" (Sietlas "SuperSonics") komandas.

"Thunder" vienībā viņš spēlēja kopā ar Kevinu Durantu, kurš šobrīd pārstāv "Nets".

Tikmēr 25 gadus vecais uzbrucējs Ivundu iepriekšējās trīs sezonas pārstāvēja Orlando "Magic" vienību. Aizvadītajā sezonā viņš 52 mačos caurmērā guva 5,8 punktus un izcīnīja 2,5 atlēkušās bumbas.

Lai gan Ivundu nevar lepoties ar augstu metienu precizitāti, viņš tiek raksturots kā labs palīgs aizsardzībā.

Savukārt "The Dallas Morning News" ziņo, ka arī nākamajā sezonā "Mavericks" pārstāvēs puertorikāņu saspēles vadītājs Hosē Huans Barea, kurš 2011.gadā kopā ar Dalasas vienību kļuva par čempionu.

36 gadus vecais Barea iepriekšējā sezonā 29 mačos vidēji guva 7,7 punktus un 3,9 reizes rezultatīvi piespēlēja.

Iepriekš tika ziņots, ka Barea paliks komandā kā trenera asistents, taču noprotams, ka viņš vēl turpinās savas basketbolista gaitas, kuru laikā 11 sezonas pārstāvējis "Mavericks" komandu. Viņš spēlējis arī Minesotas "Timberwolves" komandā.

Tikmēr Dāvja Bertāna un Anžeja Pasečņika pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" grasās noslēgt viena gada līgumu ar 28 gadus veco brazīliešu saspēles vadītāju Raulu Netu, kurš pirms tam pārstāvēja Filadelfijas "76ers".

Netu iepriekšējā sezonā 54 mačos vidēji guva 5,1 punktu un veica 1,8 rezultatīvas piespēles.

NBA viņš spēlējis ar Jūtas "Jazz", bet pirms tam viņš četras sezonas pavadīja Spānijā.

Tāpat "Wizards" noslēgs līgumu ar nedraftēto aizsargu Keilebu Houmsliju. Ar viņu tiks noslēgts "Exhibit 10" tipa līgums, kas paredz, ka viņš saņems minimālo atalgojumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu