Nepietiekamas distances dēļ notiek sāpīga avārija uz Bauskas šosejas (2)

TVNET/Degpunktā/TV3.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Smaga avārija piektdien notika uz Bauskas šosejas pie Vimbukroga, kad autobraucēja Dāvja vadītais Volvo apvidus auto spēcīgi ietriecās priekšā braucoša Peugeot aizmugurē, to saplacinot. 

Dāvis piektdien neilgi pirms pusdienlaika mēroja ceļu pa Bauskas šoseju. Viņam pa priekšu brauca “Peugeot”, kura vadītājs izlēma iegriezties Vimbukrogā, veicot manevru pa labi. Dāvis stāsta, ka pagrieziens bijis negaidīts.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

“Pēdējā mirklī ieslēdza iekšā pagriezienu, un es vairs neko nevarēju izdarīt,” stāsta melnā “Volvo” šoferis Dāvis.

Sadursmes apdullināts, Dāvis devās pie sasistā ”Peugeot”, kura vadītājs bija cietis un atradās guļus uz asfalta. Kamēr brauca mediķu brigādes, apkārtējie vīrietim centās palīdzēt, kā vien var.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Avārijā cieta arī sudraba krāsas “Volvo” spēkrats, kam vadītāja sēdvietā atradās Kaspars. Vīrietis stāsta, ka viņš stāvēja pie krustojuma un vienkārši pagadījās ceļā automašīnām, kas pēc trieciena lidoja, kur pagadās.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības brigāde ieradās pēc septiņpadsmit minūtēm kopš zvana saņemšanas un aizveda vīrieti uz slimnīcu.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

“Cietušais ir pie samaņas, stāvoklis vērtējams kā stabils, tiek nogādāts ārstniecības iestādē ar vidēji smagām traumām,” raidījumam “Degpunktā” norādīja NMPD pārstāve Inga Vītola.

To, vai Dāvis neievēroja pietiekamu distanci ar priekšā braucošo spēkratu, vai arī “Peugeot” vadītājs laikus neieslēdza pagrieziena rādītāju, tagad skaidros policija.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu