Horoskopi visai nedēļai

Ko stāsta zvaigznes?
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 23.-29. novembrim.

AUNS Lielu nozīmi spēlēs tas, vai spēsi būt situācijas noteicējs. Līdzko apstākļi liks pielāgoties, izrādīsi manāmu nepatiku. Taču šonedēļ jūtamākus panākumus gūs tie Auna zīmes pārstāvji, kuri spēs izrādīt elastīgumu un diplomātiju attiecībā pret apkārtējiem. Zelta vidusceļš būs pareizā izvēle gan privātajā dzīvē, gan profesionālajās gaitās! Ja sajūti sevī lieko spriedzi, droši ļaujies sportiskām aktivitātēm, tās ātri vien palīdzēs atgūt sirdsmieru un labsajūtu. Arī romantiska divvientulība ar otro pusīti labai omai nenāks par ļaunu!

VĒRSIS Nedēļa būs gluži vai radīta dažādu organizatorisku, saimniecisku jautājumu risināšanai, lietišķām pārrunām. Lielisks sabiedrotais, ceļā uz panākumiem būs tava apņēmība, mērķtiecība un neatlaidība. Netraucēs arī prasme saprasties ar pretēju uzskatu piekritējiem. Mīlas dzīvē apliecināsi savu kaislīgo, baudkāro dabu. Pilnīgi iespējams, partneri apbērsi ar komplimentiem, nelieliem, taču patīkamiem pārsteigumiem. Būsi gatavs eksperimentiem erotiskajā plānā.

DVĪŅI Viss ritēs savu gaitu, sevišķi, ja no savas puses centīsies pārliecināties, ka paveiktajā nav iezagušās kādas neuzmanības kļūdas, paviršības. Ja tev kārtojami juridiska rakstura jautājumi, tos vēlamāk atlikt uz nedēļas otro pusi. Turpretim nedēļas sākums ir gluži kā radīts, lai veidotu jaunus lietišķos kontaktus, ģenerētu perspektīvas biznesa idejas, kā arī pievērstos zinātniski pētnieciskām nodarbēm. Brīvdienās lieliski pratīsi izklaidēt gan sevi, gan mājiniekus.

VĒZIS Interesants periods tiem Vēžiem, kuri saistīti ar psiholoģiju, medicīnu un ezoterisko pasauli. Kārtējo reizi apliecināsi, ka tava intuīcija strādā nevainojami. Nav izslēgts, ne vienam vien no apkārtējiem sniegsi morālu atbalstu, padomus privātās dzīves kvalitātes uzlabošanai. Kādam zīmes pārstāvim var negaidīti aktualizēties nekustamā īpašuma, mantojuma jautājumi. Ar tieslietām saistītajās niansēs labāk meklēt zināma, uzticama profesionāļa palīdzību. Nedēļas nogalē ieteicams kā nākas atpūtināt savu nervu sistēmu!

LAUVA Vienlaikus būsi gan dzīves baudītājs, gan apzinīgs darbarūķis. Proti, sākotnēji strādāsi vaiga sviedros, varbūt pat uzņemsies jaunus pienākumus, meklēsi papildu peļņas iespējas. Tas viss, lai vairotu komfortu, labsajūtu savā ikdienā. Liela loma tiks atvēlēta arī mīlas dzīvei. Saskarsmē ar partneri pratīsi uzburt romantisku, kaislīgu un vienlaikus bezrūpīgu noskaņu. Sevišķi spilgti tas izpaudīsies starp tām Lauvām, kuras nesen sākušas jaunas attiecības.

JAUNAVA Šonedēļ vairāk izcelsies tās Jaunavas, kuras saistītas ar dzīves radošo, māksliniecisko pusi. Ikdienas gaitās arī monotonus pienākumus centīsies īstenot ar dažādu novitāšu, nestandarta risinājumu palīdzību. Notikumu gaita tevi var novest pie patiesi vērtīgām atziņām, kuras jau

tuvākajā nākotnē ļaus pieņemt daudz pārdomātākus, tālredzīgākus lēmumus. Attiecību jomā daudz kas būs atkarīgs no tā, cik atklāts, emocionāli atvērts būsi pret mīļoto cilvēku. Mācies būt maigāks, iejūtīgāks, veidot intīmāku gaisotni tevis un partnera starpā.

SVARI Tevī modīsies jauni enerģijas krājumi, kuri ļaus vieglāk tikt galā ar ikdienas darbiem, dažādiem sarežģījumiem. Kā ierasts, varēsi paļauties uz savām izcilajām analītiskajām dotībām, šarmu un pievilcīgo personību. Iespējams, tieši izraisot simpātijas apkārtējos, spēsi rast jaunus atbalstītājus, biznesa partnerus. Vienu gan zvaigznes piekodina, atturies no dienesta romāniem, jo tie tev nesīs tikai un vienīgi liekas problēmas. Brīvdienās mēģini atrast laiku, lai tiktu galā ar saimnieciskajiem darbiem.

SKORPIONS Šo savā ziņā varēs dēvēt par garīgās attīstības, izaugsmes nedēļu. Profesionālajā jomā ļoti daudz kas būs atkarīgs tieši no tevis paša ieguldītā darba, apņēmības, tāpēc neļaujies slinkumam! Ir vērts rūpīgāk ieklausīties sirdsbalsī un nerīkoties pretēji morāles principiem, pat ja uz to spiež materiālie apstākļi. Ikdienas gaitās centies vairāk lietot sev piemītošo stratēģisko domāšanu, spēju paredzēt apkārtējo rīcību. Privātajā dzīvē alksi pēc krāšņākām emocijām. Arī otrā pusīte būs līdzīgās noskaņās.

STRĒLNIEKS Būsi gluži kā gaišs saules stariņš pelēcīgajā ikdienas dzīvē. Pateicoties dzīvespriekam, humora izjūtai un labsirdībai, lieliski iejutīsies jebkurā kompānijā, iegūsi jaunus paziņas, domubiedrus. Profesionālajās gaitās vēlams būt nedaudz piesardzīgākam, sev uzticēto veikt ar metodiskāku, nesteidzīgāku pieeju. Personīgajā dzīvē neviltoti rūpēsies par laulātā labsajūtu, taču vienlaikus liksi manīt, ka arī pretī vēlies saņemt sirds siltumu un uzmanības apliecinājumus.

MEŽĀZIS Varēsi mierīgi, nesteidzīgi turpināt iesāktās lietas, risināt biznesa pārrunas, plānot turpmāko uzņēmuma attīstību, savu karjeras kāpumu. Neskatoties uz apkārt esošajiem ierobežojumiem, tu atradīsi veidus, kā potenciāli vairot ienākumus, padarīt savu profesionālo veikumu produktīvāku. Vienu gan vajadzētu iegaumēt, nav svarīgi, cik noslogots esi darbā, tu vienmēr vari atrast kaut nedaudz laika, uzmanības, ko veltīt ģimenei, sevišķi atvasītēm! Nedēļas nogale piemērota nelieliem kulinārijas svētkiem.

ŪDENSVĪRS Ja vien pratīsi noskaņot sevi panākumiem, rezultāti nenovēršami sekos! Pašiedvesma, pārliecinātība par sevi, nospraustajām iecerēm būs galvenie panākumu stūrakmeņi! Šonedēļ veiksmīga solās būt gan individuāla rosība, gan komandas darbs. Attiecībās ar pretējo dzimumu būsi neviltoti koķets, pievilcīgs. Pielūko, lai tava otrā pusīte nekļūst greizsirdīga. Esot kopā ar mīļoto, vairāk laika pavadi, ieklausoties partnera sacītajā, necenties savu nostāju, intereses likt augstāk par laulātā vēlmēm.

ZIVIS Nedēļas pirmā puse piemērota radošām aktivitātēm, ar medicīnu,

labdarību un psiholoģiju saistītajam. Pavisam ikdienišķās situācijās lieku reizi apliecināsi savu smalko, māksliniecisko, nedaudz noslēpumaino un patiesi intriģējošo personību. Profesionālajā jomā diezgan daudz ko noteiks prasme savākties vajadzīgajā brīdī un nepamest lietas pusratā. Ja arī vairākkārt saskaries ar neizdošanos, turpini ceļu uz nosprausto mērķi! No darba nebūšanām lieliski palīdzēs atslēgties dabas tuvums, joga, meditācija un pirts procedūras.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu