NBA čempione "Lakers" vēlas iegūt pasaules čempionu Marku Gazolu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Marks Gazols
Marks Gazols Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizvadītās sezonas čempionvienība Losandželosas "Lakers" vēlas sastāvam piesaistīt spāni Marku Gazolu, vēsta "The Athletic".

35 gadus vecais centrs pērn ar Toronto "Raptors" komandu kļuva par NBA čempionu un pēc tam ar Spānijas izlasi triumfēja Pasaules kausa izcīņā.

Aizvadītajā sezonā "Raptors" sastāvā Gazols piedalījās 44 mačos NBA regulārajā čempionātā, vidēji spēlē guva 7,5 punktus un izcīnīja 6,3 atlēkušās bumbas.

"Lakers" šajā starpsezonā zaudēja centru Dvaitu Hovardu, kurš pievienojies Filadelfijas "76ers", tāpēc tiek meklēts viņa aizstājējs, kas varētu būt Gazols.

Ziemeļamerikas mediji ziņo, ka "Raptors" vēlas turpināt sadarbību ar Gazolu, kā arī par spāņu basketbolistu interesējoties Goldensteitas "Warriors".

Tāpat par Gazolu interesējoties arī Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" komanda.

Tomēr pats Gazols izskatot tikai "Raptors" un "Lakers" piedāvājumus.

2013. gadā Gazolu atzina par NBA sezonas labāko aizsardzības spēlētāju, kad viņš pārstāvēja Memfisas "Grizzlies" komandu.

Kopumā karjerā NBA regulārajā čempionātā 839 mačos Gazols vidēji spēlē guvis 14,6 punktus, izcīnījis 7,6 atlēkušās bumbas, atdevis 3,4 rezultatīvas piespēles un bloķējis 1,4 metienus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu