Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops otrdienai, 24. novembrim.

AUNS Galvenais saglabāt pacietību, nezaudēt nosvērtību un savaldību. Šodien panākumus gūs tie Auni, kuri pratīs ne vien apvaldīt emocijas, bet vienlaikus saskatīt ceļā uz mērķi esošos zemūdens akmeņus.

VĒRSIS Pārāk ilgas pārdomas par dzīvi var novest pie grūtsirdības, tāpēc neaizraujies ar filozofēšanu, vairāk uzmanības velti saviem tiešajiem pienākumiem! Vakarā tevi var pārņemt romantisks, kaislīgs noskaņojums.

DVĪŅI Tu būsi neaizstājams darbos, kuri prasa analītisku, intelektuālu pieeju. Šodien sevi izcels Dvīņi, kuri saistīti ar zinātni, masu medijiem, politiku un finanšu sektoru. Privātajā dzīvē var rasties nelieli saspīlējumi.

VĒZIS Ja nepieciešams, vari ķerties klāt pelēcīgajam, ikdienišķajam darbam. Tu spēsi ātri vien tikt galā ar birokrātiskiem šķēršļiem un ar grāmatvedību saistītiem jautājumiem. Vakarā esi piesardzīgāks pie stūres.

LAUVA Tev nevarēs pārmest cīņasspara vai mērķtiecības trūkumu. Ar sev uzticēto tiksi galā godam! Mīlas dzīvē dažas Lauvas alks pēc jaunām attiecībām, spraigākām emocijām erotiskajā plānā.

JAUNAVA Drošāk uzņemies komandas līdera lomu. Tev piemitīs vajadzīgās zināšanas, pieredze, apsviedīgums, lai tiktu galā ar priekšnieka uzdevumiem. Pēcpusdiena var nākt ar pārsteigumiem ģimenes dzīvē.

SVARI Būsi noskaņots par katru cenu paveikt iesākto. Mērķtiecība nepaliks nepamanīta no augstākstāvošo puses. Kāds Svaru zīmes pārstāvis bruģēs sev ceļu uz paaugstinājumu amatā. Esi saudzīgāks pret nervu sistēmu!

SKORPIONS Mēness dienas lielāko daļu atradīsies Zivs zīmē, kura tā vien mudinās aizmirst par saspringto profesionālo ikdienu, attiecību problēmām un vienkārši izbaudīt mieru un klusumu.

STRĒLNIEKS Tavs možais gars arī apkārtējos padarīs mundrākus, dzīvespriecīgākus. Droši vari ķerties klāt visu veidu kolektīvajām aktivitātēm, radošajām iecerēm. Vakarā vēlams ātrāk doties pie miera.

MEŽĀZIS Būsi pats nosvērtības un miera iemiesojums. Lielisks brīdis, lai risinātu ar saimniecību saistītos jautājumus, pievērstos mājokļa labiekārtošanai. Ar jaunāko paaudzi sapratīsies burtiski no pusvārda.

ŪDENSVĪRS Jutīsi sevī pieaugam pašpārliecinātību, vēlmi sasniegt aizvien augstākas virsotnes. Iekšējā pārliecība ļaus kādam Ūdensvīram nopietni apsvērt biznesa iespējas, profesionālo izaugsmi, pilnveidošanos.

ZIVIS Tik uz priekšu, tikai neapstāties! Tavi sasniegumi būs tieši atkarīgi no tā, cik enerģiski centīsies pārvarēt šā mirkļa šķēršļus, cik lielu uzticību, pārliecību par sevi radīsi apkārtējo acīs!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu