Busiņš uz Lielupes tilta saplacina "bulciņu vāģi"

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Pirmdienas pēcpusdienā iebraukšanu Jūrmalā uz tilta pār Lielupi bloķēja divi saskrējušies spēkrati.

Mikroautobuss “Ford” ietriecās aizmugurē “Fiat” “bulciņvāģim”, kas pēkšņi bija apstājies malējā joslā tehnisku bojājumu dēļ. Busiņa šoferis saka, ka bremzēt vairs nebija laika un nācās raut pa kreisi, ieraugot šķērsli.

Mikroautobusa šoferis raidījumam “Degpunktā” norāda, ka zaļais “Fiat” burtiski uzradies ne no kurienes.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

“Braucu, it kā priekšā bija mašīna, mašīna nogriezās. Es kā pacēlu acis, priekšā man stāvēja mašīna. Nepaspēju izvairīties, centos izvairīties. Tā kā gāju, nu… šeit pa pirmo joslu, attiecīgi viena mašīna pabrauca malā, tā izvairījās, un es nepaspēju izvairīties, un diemžēl,” stāsta busiņa šoferis.

Lai arī busiņa šoferis, visticamāk, tiks atzīts par vainīgu, jo uzbraucis stāvošai mašīnai, jautājums par trīsstūri vai, pareizāk sakot, tā neesamību ir jāuzdod arī otra auto šoferim.

Aptuveni 60 gadus vecais furgoniņa vadītājs bija nonācis ātrajā palīdzībā, tāpēc viņa vietā īsu skaidrojumu raidījumam “Degpunktā” sniedza viņa draugs Andrejs: “Viņš apstājās, tik tikko viņam salūza automašīna, un ietriecās tas buss. Trīsstūri viņš nepaspēja pat uzlikt. Apstājās, ātrumkārba salūza, mēģināja ielikt ātrumā, saprata, ka nesanāks. Labi, ka nepaspēja izkāpt no mašīnas.”

Andrejs piebilst, ka šī ir jau ceturtā reize dažu gadu laikā, kad “Fiat” šoferim pie iebraukšanas Jūrmalā salūst un apstājas mašīna. Cietušajam jau radusies doma, ka tas ir kāds lāsts. Iespējams, vīrietim tiešām Jūrmalā labāk iebraukt pa apvedceļu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu