Pāvels Prilučnijs komentē nonākšanu slimnīcā (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Hospitalizētais Krievijas aktieris Pāvels Prilučnijs vērsās pie sekotājiem vietnē "Instagram" tūlīt pēc viņam veiktas operācijas. 

"Sveiki visiem! Foto, lai piesaistītu uzmanību, no 2018. gada filmēšanas," uzrunu sāka aktieris. 

Viņš apstiprināja, ka patiešām atgūstas pēc operācijas.

"Viss notiek labi un saskaņā ar plānu. Tāpēc tuvākajā nākotnē es jau atgriezīšos savā ierastajā ikdienā," rakstīja aktieris. 

Tāpat viņš pasmējās par dažādām versijām, kas izskanējušas medijos saistībā ar to, kur viņš guvis traumas, apstiprinot, ka šobrīd ar lietu nodarbojas Krievijas policija. 

"Mēs sniegsim reālās detaļas par notikušo tiesībsargājošajām iestādēm - tas būs noderīgāk, nekā to darīt šeit," norādīja Prilučnijs. 

Vairāki Krievijas mediji gan noskaidrojuši jaunu versiju par notikušo - Prilučnijs esot 21. novembrī sakāvies ar Kaļiņingradas naktskluba "Zavod" īpašnieku. Par to policijai paziņojusi kāda persona, kas redzējusi vīriešu kautiņu.

Iestādes īpašnieks ir uzņēmējs Vladimirs Semjonovs. 

Pats 34 gadus vecais Semjonovs bieži atpūšoties savā klubā. Vienā no šiem vakariem noticis konflikts ar aktieri. Prilučnijs pēc filmēšanās izlēmis atpūsties, taču abi vīrieši sākuši verbālu konfliktu, kas rezultējies ar kautiņu un aktiera traumām. 

Atgādinām, ka 23. novembrī Prilučnijs tika nogādāts Maskavas slimnīcā. 33 gadus vecajam aktierim bija vairākas galvaskausa un sejas traumas. 

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu