Hermaņa veidotā pirmā daudzsēriju mākslas filma "Aģentūra". Ielūkojies pirmajos kadros!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Aģentūra
Aģentūra

2020. gada pavasarī Covid-19 krīzes laikā Jaunā Rīgas teātra (JRT) mākslinieciskajam vadītājam Alvim Hermanim radās ideja par daudzsēriju mākslas filmas veidošanu. Vasaras laikā notika filmēšana, un jau  novembrī skatītājiem būs iespēja redzēt daudzsēriju mākslas filmu "Aģentūra" desmit sēriju garumā.

Filmas žanrs apvieno psiholoģisku trilleri ar detektīvu, un tās notikumi risinās Rīgā un Latvijā 2020. gada vasarā.

Tas ir stāsts par pasauli, kas jau atkal pēkšņi mainās, un par aizkustinošo ticību, ka ar visu uz šis pasaules ir iespējams manipulēt.

Sižeta centrā ir reklāmas aģentūra - klasisks birojs, kur profesionalitāte saduras ar apnikumu, romantiku un eksistenciālu apjukumu. Sižeta katalizators ir kāds noslēpumains gadījums, kas padara neskaidru visu, kas līdz šim ir bijis stabils un perspektīvs. Detektīvintriga izvēršas tuvplānu trillerī, kur nevainīgo laikam tomēr nav.

JRT daudzsēriju mākslas filma AĢENTŪRA from Jaunais Rīgas teātris on Vimeo.

"Daudzsēriju mākslas filmas "Aģentūra" mērķauditorija, visticamāk, ir JRT skatītāji. Un arī šī kinostāsta varoņi ļoti līdzinās mūsu Jaunā Rīgas teātra skatītājiem. Tas ir stāsts par mūsdienu rīdziniekiem, tas ir stāsts par mums pašiem," stāsta režisors Alvis Hermanis.

  • Filmas scenārija autori: Alvis Hermanis un Jānis Joņevs ar aktieru piedalīšanos.
  • Operators inscenētājs Mārtiņš Grauds
  • Lomās: visi JRT aktieri un Latvijas Kultūras akadēmijas JRT studijas 3. kursa studenti

Daudzsēriju mākslas filmu no 27.novembra būs iespējams skatīties interneta platformā www.agentura.jrt.lv no jebkuras ierīces sev ērtā laikā visā pasaulē.

Foto: JRT

Sākotnēji filma būs pieejama tikai latviešu valodā, bet līdz gada beigām arī krievu valodā. Iespēja baudīt Jaunā Rīgas teātra aktieru sniegumu tuvplānā savās mājās ģimenes vai draugu lokā desmit stundu garumā - tikai divu teātra biļešu cenā (50 eiro).

Iegādājoties daudzsēriju mākslas filmu iepriekšpārdošanā no 20. novembra līdz 26. novembrim - cena 40 eiro.

Foto: JRT

Papildu iespējas no 20. novembra

  • Skatītājiem, kas vēlas redzēt filmu uz lielā ekrāna, piedāvājam piedalīties filmas skatīšanās maratonā un visas desmit sērijas noskatīties JRT Lielajā zālē trijos vakaros no 11. līdz 13. decembrim. Cena par trīs vakaru filmas skatīšanās maratonu - 40 eiro.
  • Dāvini JRT kino svētkos - būs iespēja arī iegādāties "Aģentūras" dāvanu karti.
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu