Nekādas žēlastības: iereibusi sieviete ar skrūvgriezi sabojā auto

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Скриншот с видео

Neilgi pirms pusnakts Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes darbinieki nosūtīti uz kādu Pārdaugavas iekšpagalmu. Iedzīvotāji bija sūdzējušies par vairākiem nevietā atstātiem braucamrīkiem. 

Taču šajā reizē, iespējams, kādam no grēkāžiem tomēr izdevās izsprukt sveikā, jo pēc dažu minūšu darba rācijās atskanēja ziņa, kas lika pamest iesākto, proti,

policistiem tika ziņots par sievieti, kura, bruņojusies ar asu priekšmetu, “apstrādājot” kādu apvidus auto Olaines ielā.

Lai nonāktu izsaucēja minētajā vietā, kārtības sargiem bija nepieciešamas mazāk nekā trīs minūtes. Tieši tāpēc aprakstam atbilstošo sievieti izdevās sastapt pavisam netālu no minētās vietas.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Sarunas laikā inspektori lūdza iereibušo sievieti atklāt, kas ir viņas kabatās, un drīz vien kārtības sargiem izdevās uziet nelielu skrūvgriezi, ar kuru, visticamāk, apskādēts “Lexus” spēkrats. Sieviete gan stāstīja, ka tas viņai nepieciešams ikdienā, lai atvērtu savas privātmājas durvis.

To, ka sievietes stāstītais ir pasaciņas, apliecināja kādas aculiecinieces uzņemtas fotogrāfijas, kurās bija visai skaidri redzams gan sabojātais auto, gan šī pati sieviete “rosāmies” pie tā. Tādēļ kārtības sargi par notikušo ziņoja Valsts policijai, un drīz vien sieviete nodota kolēģu rokās.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Vēlāk izrādījās, ka policistiem ne tajā vakarā, ne arī pēc tam nav izdevies sazināties ar “Lexus” īpašnieku, tādēļ sieviete atbrīvota. Resoriskās pārbaudes laikā arīdzan noskaidrots, ka aizturētā un auto īpašnieks ir labi pazīstami. Precīzāk sakot, viņus reiz vienojušas tuvākas attiecības un tas arī ir iespējamais iemesls, kā dēļ cietušais nesteidzas rakstīt iesniegumu par notikušo.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu