Apskatnieks: "Lakers" kļuvusi spēcīgāka? Izskatās, ka esat akli sektanti

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) apskatnieks Skips Beiliss uzskata, ka Losandželosas "Lakers" komanda nav kļuvusi spēcīgāka, un vēlas apklusināt tos cilvēkus, kuri Kalifornijas klubu jau tagad kronē par nākamās sezonas čempioni. 

Nesen "Lakers" vienojās ar brīvo aģentu veterānu centru Marku Gasolu, bet komandu atstājuši garā gala spēlētāji Dvaits Hovards un Džaveils Makgī. 

Šajā starpsezonā "Lakers" pametuši Denijs Grīns, Reidžons Rondo un arī Eiverijs Bredlijs, taču viņu vietā nākuši Deniss Šrēders, Veslijs Metjūss un pagājušās sezonas labākais rezervists Montrezls Herels.

"Es visu laiku dzirdu runas, ka "Lakers" jau ir ieguvēja brīvo aģentūru tirgū un kļuvusi vēl spēcīgāka. Izskatās, ka jūs visi esat akli sektanti un turpināt ignorēt to, cik vāji ir "Lakers"," savu viedokli pauda Beiliss. 

Apskatnieks uzskata, ka sastāvs būs konkurētspējīgs cīņā par otro čempiontitulu pēc kārtas un 18. kluba vēsturē, bet "Lakers" līdzjutējiem priecāties ir pāragri.  

"Viņi ir vairāk zaudējuši nekā ieguvuši. Deniss Šrēders izslēgšanas spēlēs būs labāks par Reidžonu Rondo? Rondo karjerā ir aizvadījis 121 izslēgšanas spēli un četras reizes sezonā nosaukts par labāko spēlētāju. Šrēders nospēlējis 46 mačus, vidēji izdarot četras rezultatīvas piespēles. Septiņās spēlēs, kuras viņš pagājušajā sezonā spēlēja Oklahomsitijas "Thunder" sastāvā pret Hjūstonas "Rockets", Šrēders realizēja 29% no saviem trīspunktniekiem. Rondo realizēja 40% visa izslēgšanas turnīra laikā," norādīja Beiliss. 

"Lakers" rindās paliks komandas spožākās zvaigznes Lebrons Džeimss un Entonijs Deiviss. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu